BIM Modelleur

BIM Modelleur

Kom ons BIM-team vervoegen en werk mee aan uitdagende bouwprojecten! Als BIM modelleur bouw je het BIM-model op, verwerk je wijzigingen en zorg je ervoor dat het BIM-model steeds up-to-date is.
Zin om mee vorm te geven aan uitdagende bouwprojecten? Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor de opbouw van het model in studiefase, daarna assisteer je bij projecten in uitvoering. Jij zorgt ervoor dat het BIM-model steeds up-to-date is, conform de modelleerrichtlijnen van Vandenbussche.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je kan zeer goed met Revit en AutoCad werken. Zo kan je zelfstandig een 3D-model opbouwen alsook wijzigingen verwerken in het model (volgens template en BIM-protocol). Je staat tevens in voor de voorbereiding en extractie van plannen uit de BIM-modellen in functie van projectuitvoering.
 • Een stevige dosis technische kennis. Dankzij jouw studies (Bouwkunde, (Toegepaste) Architectuur, Bouwkundig Tekenen) en min. 1 jaar ervaring als BIM modelleur heb je een goede basis. Ervaring in uitvoering is geen vereiste, wel een pluspunt. Uiteraard heb je een goed ruimtelijk inzicht en heeft planlezen geen geheimen voor jou.
 • Een teamgeest en een proactieve aanpak. Je communiceert helder en vlot met je collega’s of externen zoals leveranciers en onderaannemers. Je rapporteert aan de projectleider en BIM specialist.
 • Aandacht voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Je werkt geordend, zeer nauwkeurig en volgens de voorgeschreven kwaliteitsnormen.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een moderne en stevige BIM-fundering en we nemen jou graag mee in deze boeiende wereld! Samen met het voltallige BIM team evolueren we mee en investeren we in de nieuwste technologie. Zo werken we met een BIM printer, scanner, AR en VR toepassingen, … 
 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.
 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.
 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen op voltijdse basis, anciënniteitsdagen, mogelijkheid tot fietsleasing, …

Interesse in de vacature BIM Modelleur? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail vacatures@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele collega's aan het woord

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Jarne - werfleider
Vandenbussche denkt mee aan de toekomst. Zowel op persoonlijk vlak als voor de firma. Ze investeren in jou als werknemer en op die manier investeren ze ook in de firma.

Jarne - werfleider

Lees het volledige interview

Meer weten over ons?