Gepassioneerd door de bouw en op zoek naar een stevige uitdaging? Klaar om mee te werken aan mooie bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen? Dan is deze job iets voor jou! Samen met je collega’s voer je allerhande taken uit, hoofdzakelijk in ruwbouwfase.
Nieuwsgierig? Bekijk hier de getuigenis van één van onze ploegbazen en kom meer te weten over hoe wij precies te werk gaan.
 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een bouwtechnische opleiding of gelijkwaardige ervaring. Op basis van jouw specifieke achtergrond word je ingezet in ons polyvalent team. Je kan aan de slag als bekister (systeembekisting en bekisting op traditionele wijze), als metser (snelbouw- en gevelmetselwerken en verlijmen van stenen) of als karweiman (allerlei onderhoudswerken en herstellingen, gaande van schrijnwerk, elektriciteit tot kleine metsel- en bekistingswerken).

  • Heb je een torenkraanattest? Dan kan je ook ingeschakeld worden bij eventueel kraanwerk waarbij je de kraan met afstandbediening vanop de grond bedient. 

  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Met het Vandenbussche team zetten we 100% in op kwaliteit en veiligheid en we verwachten van jou hetzelfde. Je bent dan ook in het bezit van een VCA-attest (of je bent bereid om dit snel te behalen). 

Wat mag jij van ons verwachten? 

  • Een vast contract en een correcte verloning.

  • Werken in vast teamverband. Je werkt in kleine teams met enthousiaste, ervaren collega's.

  • Modern en goed onderhouden materieel. Je werkt met het nieuwste materiaal en materieel, zodat jij je job op een zo goed en aangenaam mogelijke manier kan uitoefenen. 

  • De nodige begeleiding en opleiding zodat jij kan doorgroeien tot een expert in je vakgebied.

 

Interesse in de vacature Bouwvakker? Solliciteer dan vandaag nog!

Voor meer informatie, neem contact op met Anja van HR op het nummer 09 325 75 98, via mail adb@vandenbusschebouw.be of via facebook