Bouwgroep Vandenbussche uit Aalter zit niet stil… Integendeel. Als Bouwgroep bedienen we verschillende segmenten van de markt: van projectstudies tot onderhoudscontracten, van ruwbouw tot interieurafwerking, … Ambitie en ondernemen zitten ingebakken in ons DNA. Herken je jezelf hierin? Kom dan kennismaken en bouw mee aan ons verhaal.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een neus voor nieuwe opportuniteiten. Dankzij jouw breed netwerk weet je wat leeft in de sector en ben je als eerste op de hoogte van opportuniteiten. Je analyseert en evalueert initiatieven en brengt omstandig advies uit.

  • Dankzij jouw commerciële flair bouw je duurzame relaties uit. Je brengt ons in contact met interessante partners en creëert via deze partnerships kansen: van nieuwe klanten en projecten tot leveranciers en bouwpartners of deelnames aan samenwerkingsverbanden.

  • Je werkt actief mee aan de verdere groei van de Bouwgroep. Je stelt jouw expertise ten dienste van het directiecomité en managementteam en levert zo een strategische bijdrage aan de verdere uitbouw van de organisatie.

  • Je hebt de juiste kennis en ervaring. Je hebt een masterdiploma en minstens 10 jaar ervaring in een gelijkaardige, verantwoordelijke functie. Uiteraard heb je een sterke affiniteit met de bouw- en/of vastgoedsector. Je hebt een dynamische persoonlijkheid en gaat constructief en proactief tewerk.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een moderne en stimulerende werkomgeving waar de neuzen in dezelfde richting staan. Je komt terecht in een stabiele en financieel gezonde omgeving binnen een boeiende en evoluerende sector.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Je krijgt de ruimte om deze functie voor een groot deel zelf in te vullen.

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature Business Development Manager? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.