Calculator met interesse in BIM

Calculator met interesse in BIM

Verdiep je in aanbestedingsdossiers, zowel voor de openbare als de private markt en maak een concrete kostprijsraming en planning op. Met één doel: het dossier verwerven!
Gefascineerd door de cijfers achter een bouwproject? Dan is calculatie iets voor jou! Je houdt ervan om je te verdiepen in complexe bouwprojecten en streeft naar de perfecte voorbereiding: een concrete kostprijsraming, planning, optimale uitvoeringsmethodieken, … Samen met de directeur studiedienst ga je jouw dossier bespreken met de klant en stakeholders. Daarnaast geloof je, net zoals wij, in de BIM-methodiek.
Nieuwsgierig? Bekijk hier de getuigenis van één van onze calculatoren en kom meer te weten over hoe wij precies te werk gaan.
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bestudeert de dossiers met een kritische geest. Je verdiept je in je dossiers en filtert de essentiële zaken er uit. Dankzij jouw bouwkundige opleiding en/of voorgaande ervaringen kan je een technische uitdaging aan en denk je mee over optimalisaties en besparingen. Je werkt vlot in Revit en/of Solibri of bent bereid dit aan te leren.

 • Je bouwt een stevige portie marktkennis op. Je weet bij wie jij je offertes kan opvragen, stuurt de prijsvragen uit en volgt op. Je vraagt indien nodig bijkomende informatie aan architecten en besturen.

 • Je werkt zeer nauwkeurig en kan omgaan met deadlines. Jij let op elke komma en houdt het hoofd koel in stressvolle situaties. Je houdt je planning nauwgezet in het oog en moedigt de partners aan om alle gegevens tijdig te bezorgen.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Uitdagende bouwprojecten tot en met klasse 8. Jij krijgt de kans om boeiende renovatie- en nieuwbouwprojecten voor te bereiden, en dit zowel voor de openbare als private markt.

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. We hebben heel wat expertise in huis waar je steeds op kan rekenen: onze studiedienst, ingenieurs technieken, stabiliteit, projectleiders, … Kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Of je nu schoolverlater of ervaren bent, ontwikkeling staat centraal zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving, in het vlot bereikbare Aalter, met de mogelijkheid tot gedeeltelijk telewerken. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen met tankkaart, …

 

Interesse in de vacature Calculator? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?