Chauffeur CE

Chauffeur CE

Als Chauffeur CE transporteer je vanuit Aalter bouwmateriaal en materieel naar onze werven in Oost- en West-Vlaanderen.
Je houdt van onderweg te zijn en je bent gepassioneerd door de bouw? Dan is deze job iets voor jou! Als chauffeur verzorg je het aanleveren van materiaal en materieel aan onze werven in Oost- en West-Vlaanderen. Ook het laden en lossen neem je voor jouw rekening. Je werkdag start en eindigt op ons depot in Aalter.
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Een rijbewijs CE. Uiteraard dien je als chauffeur in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en attest CODE 95.

 • Heb je ervaring met een autolaadkraan? Dan is dit zeker een pluspunt!

 • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Met het Vandenbussche team zetten we 100% in op kwaliteit en veiligheid en we verwachten van jou hetzelfde.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Modern en goed onderhouden materieel. Je rijdt met een zeer recente Volvo FM vrachtwagen met HIAB laadkraan. Zowel de vrachtwagens als het te vervoeren materieel worden uitmuntend verzorgd en onderhouden.

 • Werken in vast teamverband. Je werkt in kleine teams met enthousiaste, ervaren collega's.

 • De nodige begeleiding en opleiding zodat jij kan doorgroeien tot een expert in je vakgebied.

 

Interesse in de vacature Chauffeur CE? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Anja van HR op het nummer 09 325 75 98 of via mail vacatures@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?