Controller

Controller

Word jij de financiële partner van onze projectleider? Volg de financiële voortgang van onze bouwprojecten op met een analytische en kritische blik. Adviseer en signaleer projectkansen en -risico's en werk zo mee aan succesvolle bouwprojecten!

Als controller maak je deel uit van het gedreven finance team binnen bouwonderneming Vandenbussche. Samen met je collega’s sta je in voor de analytische kostenopvolging en budgetcontrole van onze bouwprojecten. Je neemt een actieve rol op in de tussentijdse evaluaties en nacalculaties en ondersteunt op deze manier de besluitvorming van een project als financiële partner van de projectleider. Daarnaast werk je mee aan het opstellen en opvolgen van afdelingsbudgetten.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Een sterke analytische en kritische blik op cijfers. Je neemt een proactieve rol op in de financiële opvolging en begrijpt de cijfers. Je signaleert en bewaakt projectkansen en -risico’s.

 • Je brengt een financiële boodschap op heldere wijze, zowel schriftelijk als mondeling. Je rapporteert volledig en gestructureerd en geeft de nodige toelichting en advies in respectvolle, klare taal. Uiteraard kan je vlot werken in Excel, ervaring met ERP is een pluspunt.

 • Een goed startpakket voor deze functie. Zo heb je een diploma in een economische of financiële richting behaald en kan je terugblikken op minstens twee jaar relevante ervaring. Last but not least: je hebt vooral veel goesting om deze leuke uitdaging aan te gaan!

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature Controller? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?