Directeur Projecten

Directeur Projecten

Word directeur projecten en bouw niet alleen mee aan uitdagende klasse 8 projecten, maar ook aan onze ambities en innovatieve interne projecten. Sta onze projectteams bij met raad en daad en streef samen naar de beste resultaten.
Als directeur projecten bij Vandenbussche ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de goede gang van zaken in projectuitvoering. Je daagt de projectteams uit om te streven naar de beste projectresultaten zonder in te boeten op kwaliteit en planning. Je haalt het beste uit je collega’s door middel van nabije begeleiding en coaching.
Daarnaast denk je als lid van het management team mee na over de toekomst en de strategische beslissingen zoals groeidoelstellingen, budgetten, personeelsbeleid, opbouw van goede relaties, innovatie en procesoptimalisatie, …

Hoe zal jouw takenpakket eruit zien?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze projectleiders. Daarnaast ondersteun je de projectteams en stimuleer je hen om zich verder te ontwikkelen in hun rol.

 • Je bewaakt de voortgang van verschillende bouwprojecten en je optimaliseert zowel op financieel als op technisch vlak dankzij jouw expertise en inzicht.

 • Je analyseert de projectrapportering en nacalculaties, in overleg met dienst finance en de verantwoordelijke projectleider.

 • Je zet jouw rijke ervaring in op verschillende interne projecten met oog op operational excellence. Zo ondersteun je de implementatie van verschillende innovaties en vernieuwingen (zoals doorgedreven LEAN-methodieken, BIM in het volledige bouwproject, …).

 • Samen met je collega’s directeur projecten rapporteer je rechtstreeks aan de COO.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een masterdiploma in een bouwkundige richting en kan terug kijken op minstens 10 jaar ervaring in uitvoering gebouwen (klasse 7 of 8), ervaring als manager is een extra troef.

 • Je bent een people manager en blinkt uit in het coachen en motiveren van teams.

 • Je communiceert op een heldere manier en maakt steeds correcte en duidelijke afspraken.

 • Je werkt gestructureerd en resultaatsgericht. Je hebt een kritische en proactieve houding.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een boeiende, gevarieerde functie op managementniveau binnen een gezonde organisatie. Onze ambitieuze doelstellingen en voortrekkersrol op vlak van innovatie resulteren in zeer mooie cijfers en een stimulerende, moderne werkomgeving.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Dankzij onze no-nonsense aanpak en open communicatie kan alles besproken worden en worden beslissingen tijdig genomen.

 • Uitdagende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Vanuit ons hoofdkantoor te Aalter bouwen we utiliteits- en appartementsgebouwen (grootteorde tussen +/- 5 en 30 miljoen euro) voor zowel openbare besturen als private bouwheren.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Naast een uitdagende werkomgeving waar er ruimte is voor waardering en feedback bieden we je uiteraard een marktconforme verloning aan voor je werk.
 

Interesse in de vacature DIRECTEUR PROJECTEN? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?