Als Ingenieur Technieken maak je deel uit van de cel Technieken en stel je jouw expertise ten dienste van de organisatie tijdens de verschillende fasen van een bouwproject. Klaar voor een technische uitdaging? Dan is deze job iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een technisch expert in gebouwtechnieken, met focus op elektrische installaties en hebt tevens interesse in HVAC(S)-installaties. Dankzij een diploma in bouwkunde, elektriciteit of elektromechanica en relevante werkervaring heb je een goede kennis opgebouwd. Zo heb je kennis van de meest recente regelgeving, marktprijzen en dimensionering van elektrische installaties en andere gebouwtechnieken.

  • Je werkt ondernemend, kritisch en kostenbewust gedurende een volledig bouwproject. Je onderzoekt de technische haalbaarheid van verschillende uitrustingen en streeft actief naar optimalisaties. Je analyseert offertes, voert de technische onderhandelingen met bouwheer, architect en studiebureau en neemt deel aan werfvergaderingen. Tijdens uitvoering ben je, als lid van het bouwteam, verantwoordelijk voor het luik technieken en hou je controle over de kwaliteit, het budget en de planning.

  • Je stelt je flexibel op en beheert verschillende dossiers tegelijkertijd. Als een echte teamspeler ben je steeds bereid om je collega’s te helpen met hun technische vraagstukken. Je behoudt het overzicht over de verschillende projecten heen, werkt planmatig en respecteert deadlines.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Boeiende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Vanuit ons hoofdkantoor te Aalter werk je mee aan bouwprojecten (appartements- en utiliteitsbouw) met de nodige technische uitdaging, zowel voor de openbare als private markt.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

  • Een 170-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature Ingenieur Technieken? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.