De bouwsector van vandaag is een vat vol digitale uitdagingen die Bouwgroep Vandenbussche niet uit de weg gaat! Als moderne onderneming zetten we sterk in op procesoptimalisatie en -automatisatie en zijn we klaar voor de toekomst. Vandaag betekent dit een interne webshop, BIM, digital learning, … Morgen kan dit 3D printen en VR zijn. Help jij ons verder ontwikkelen en transformeren op digitaal vak?
 

Wat verwachten wij van jou?

  • Sterke analytische en oplossingsgerichte vaardigheden. Je analyseert bestaande structuren en processen en signaleert werkpunten en opportuniteiten. Je vertaalt de noden van de organisatie in functionele (IT) processen en werkt hiervoor met interne en externe experten.

  • Je houdt van projectmatig werken. Je neemt initiatief, zet werkgroepen op en leidt het project in goede banen. Je bewaakt steeds de planning, budget en kwaliteit en zorgt voor een optimale implementatie (dankzij aansturing, betrokkenheid en opleiding).

  • Mensgericht en motiverend leiderschap. Je stuurt het team van onze 2 IT-collega’s en externe adviseurs aan. Daarnaast werk je constructief samen met andere afdelingen op projectbasis.

  • Een stevige basis waarop je kan verder bouwen. Je behaalde een masterdiploma en hebt meerdere jaren ervaring in een managementfunctie. Hierdoor heb je een doorgedreven kennis van bedrijfsprocessen (data management, ERP, WMS, …) en IT-functionaliteiten opgebouwd.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s binnen de bouwgroep die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • Een moderne en stimulerende werkomgeving waar de neuzen in dezelfde richting staan. Er werden al heel wat stappen ondernomen en ons volledige team is klaar voor verdere ‘IT innovation’!

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, o.a. dankzij opleidingen in de Vandenbussche Academy.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature IT Innovation Manager? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.