Contactpersoon

Phebe Willem

Voor meer informatie contacteer
Phebe Willem
+32 (0)9 325 75 47
phebe.willem@vandenbusschebouw.be

Ben je gebeten door technologie en ICT, werk je graag servicegericht en zoek je een functie vol afwisseling? Bouwgroep Vandenbussche zoekt jou, als nieuwe IT Support! Samen met je collega vorm je de helpdesk en sta je in voor een brede waaier aan taken, gaande van IT infrastructuur en hardware tot software, applicaties en intranet.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt de nodige IT-kennis om een grote variëteit aan eerstelijnsvragen te kunnen beantwoorden. Je bent vertrouwd met het Office 365 pakket en hebt een brede interesse in verschillende IT applicaties.

  • Je volgt onze systemen actief op. Je staat in voor het onderhoud, de beveiliging en uitbreiding van het Vandenbussche netwerk en de IT infrastructuur. Wij werken o.a. met volgende systemen, een goede kennis daarvan is dus een meerwaarde! Windows Server OS, server virtualisatie op basis van VMware (HA Cluster), backup solution Veeam.

  • Je werkt servicegericht en verantwoordelijk. Vanuit de IT-helpdesk ondersteun en adviseer je de collega’s. Je speelt vlug in op hun bezorgdheden en vraagt door zodat je efficiënt naar de oorzaak kan zoeken. Problem solving is jouw tweede aard.

  • Je hebt een projectmatige, proactieve aanpak. Je hebt zin voor initiatief en streeft naar optimalisatie door verbetervoorstellen uit te werken en te bespreken met het IT team. Daarnaast werk je mee aan diverse bedrijfsprojecten vanuit de IT-invalshoek.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

Interesse in de vacature IT Support? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.