IT Support - Developer

IT Support - Developer

Gezocht: passie voor technologie en ICT! Als IT Support sta je in voor een brede waaier aan taken, gaande van IT infrastructuur en hardware tot software, applicaties en intranet.

Ben je gebeten door technologie en ICT, werk je graag servicegericht en zoek je een functie vol afwisseling? Bouwgroep Vandenbussche zoekt jou, als nieuwe IT medewerker!
Samen met je collega’s beman je onze IT-dienst. De ene helft van je tijd werk je mee op de helpdesk, de andere helft van je tijd besteed je aan projectwerk. Zo help je mee aan het optimaliseren van software en bouw je nieuwe functionaliteiten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt de nodige IT-kennis om een grote variëteit aan eerstelijnsvragen te kunnen beantwoorden. Je bent vertrouwd met het Office 365 pakket en hebt een brede interesse in verschillende IT applicaties.

 • Je werkt servicegericht en verantwoordelijk. Vanuit de IT-helpdesk ondersteun en adviseer je de collega’s. Je speelt vlug in op hun bezorgdheden en vraagt door zodat je efficiënt naar de oorzaak kan zoeken. Problem solving is jouw tweede aard.

 • Je laat onze software-systemen evolueren. Door je sterk analytisch vermogen maak je goede applicaties en verbeter je bestaande toepassingen. Je hebt ervaring met vb.net en SQL. Powerapps zijn je niet vreemd.

 • Je hebt een projectmatige, proactieve aanpak. Je hebt zin voor initiatief en streeft naar optimalisatie door verbetervoorstellen uit te werken en te bespreken met het IT-team. Je deelt je kennis met de collega’s.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering.

 

Interesse in de vacature IT Support - Developer? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

 
 

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?