Klantenbegeleider

Klantenbegeleider

Ga aan de slag met je technische kennis én commerciële skills en begeleid de toekomstige bewoners van onze bouwprojecten doorheen het volledige bouwproces. Als klantenbegeleider help je zo mee hun ideale woonst te creëren.
Begeleid de toekomstige bewoners van onze bouwprojecten doorheen het volledige proces en help zo mee hun ideale woonst te creëren! Als klantenbegeleider ondersteun en adviseer je de eindklant. Je verwerkt zijn/haar keuzes in het klantendossier, communiceert deze met het projectteam en stelt de nodige verrekeningen op. Dankzij jouw goede begeleiding voelt de eindklant zich begrepen en ondersteund en worden alle nodige keuzes tijdig gemaakt zodat de bouwplanning gerespecteerd wordt.


Wat verwachten wij van jou?

 • Dankzij je technische bagage geef je onderbouwd advies m.b.t. materiaalkeuzes, technieken, … Je kan planlezen en hebt inzicht in lastenboeken. Bij voorkeur genoot je een hogere opleiding interieurvormgeving of (interieur)architectuur.

 • Je beschikt over de nodige commerciële feeling en sterke communicatieskills. Je zorgt dat elke belanghebbende (eindklant, projectteam, toonzalen en leveranciers, …) tijdig en volledig alle relevante informatie ontvangt en je doet dit steeds op een klantgerichte wijze.

 • Je bent een talent in plannen en opvolgen. Je respecteert deadlines en houdt een uitmuntende administratie bij zodat klantendossiers ten allen tijde volledig zijn en de financiële verrekeningen correct en onderbouwd zijn.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Uitdagende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Met ons hoofdkantoor te Aalter als uitvalsbasis werk je mee aan moderne, kwalitatieve bouwprojecten.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Zowel ervaren als junior kandidaten komen in aanmerking. Onze senior klantenbegeleider kan je onder zijn vleugels de kneepjes van het vak leren.

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een gezonde work-life balance. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.


Interesse in de vacature Klantenbegeleider? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Neem vandaag nog contact op met Phebe van Human Capital voor meer informatie.
Tel. 09 325 75 47 of vacatures@vandenbusschebouw.be

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?