Als magazijnier bij de familiale bouwonderneming Vandenbussche zorg je voor een goede opslag, verwerking en doorstroom van al ons materiaal en materieel. Dankzij de vlotte service van jou en je team worden alle werven tijdig en correct bevoorraad.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je staat in voor het laden en lossen van goederen. Je controleert ontvangen leveringen op juistheid en kwaliteit en meldt mogelijke afwijkingen. Uitgaande bestellingen bereid je met de nodige zorg voor zodat alles veilig op bestemming belandt.
    Kennis van bouwmaterialen is een groot pluspunt, net zoals het bezitten van een heftruck-attest.

  • Je gaat servicegericht en nauwkeurig tewerk. Je beantwoordt de inkomende bestellingen tijdig en verwerkt ze in ons intern systeem. Dankzij een nauwgezette opvolging van de voorraad weet je steeds waar goederen zich bevinden en gaat er niets verloren.
    Uiteraard doe je dit met veel belang aan orde en netheid op de werkvloer.

  • Een flexibele en teamgerichte houding. Samen met je collega’s werk je aan continue verbetering van de werking van het magazijn. Je helpt je collega’s en springt bij waar nodig.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Modern en kwalitatief materieel. Als trotse aannemer werken we maximaal met eigen, goed onderhouden materieel. Hiervoor beschikken we over een ruim magazijn, uitgerust met een modern scansysteem.

  • Aantrekkelijke uren en een aangename werkomgeving. Je werkt overdag en komt terecht in een vast team van enthousiaste, ervaren collega’s.

  • De nodige begeleiding en opleiding zodat jij kan doorgroeien tot een expert in je vakgebied.

 

Interesse in de vacature Magazijnier? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Anja van HR op het nummer 09 325 75 98, via mail adb@vandenbusschebouw.be of via facebook.