Bekijk de vooruitgang van de werken voor Endress+Hauser in Evere

Projectnieuws
Bekijk de vooruitgang van de werken voor Endress+Hauser in Evere

Beelden: AVA & Partners Architectenbureau

Voor Endress+Hauser NV startte Vandenbussche in maart met de nieuwbouw van een kantoorgebouw te Evere.

Vorige week werden de ruwbouwwerken beëindigd, waarbij we u graag aan de hand van een timelapse de vooruitgang van de werken laten zien. Vandenbussche neemt in dit project het volledige bouwtraject voor haar rekening, van ruwbouw tot afwerking en omgevingsaanleg. Het prachtige ontwerp van AVA & Partners Architectenbureau straalt klasse uit en ook de hoge afwerkingsgraad, opgelegd door de bouwheer, is een belangrijk aspect.

 

Traditioneel wordt bij Vandenbussche een meiviering georganiseerd aan het einde van de ruwbouwwerken met het volledige bouwteam op de werf. Het is de uitgelezen kans voor Vandenbussche om zijn arbeiders te bedanken voor hun inzet en het resultaat van de kwalitatieve ruwbouwwerken. Dat komt de groepssfeer ten goede en zorgt voor een enthousiaste start op een volgend project.
 

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van meetinstrumentatie, service en oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Klanten kunnen hun processen optimaliseren met aandacht voor efficiëntie, veiligheid en milieu met de instrumenten, services en oplossingen van Endress+Hauser.

Door de groei doorheen de laatste jaren en de voorziene groei de komende jaren, is de huidige infrastructuur ontoereikend voor het huidig personeelsbestand. Het gebouw heeft onvoldoende plaats om klanten te ontvangen en opleidingen of seminaries te organiseren. De bouw van het nieuwe kantoor komt niet te vroeg: de vloeroppervlakte zal ten op zichte van het huidige gebouw verdubbelen, nl. naar 3600 m². Het einde van de werken is voorzien juni 2017.

 

Bent u op zoek naar een aannemer die uw project kan begeleiden gedurende het volledige bouwproces? Vandenbussche stapt indien mogelijk graag zo vroeg mogelijk mee in een bouwteam om de effectieve bouwwerken zo vlot mogelijk te laten verlopen. Meer weten? Lees ons verhaal en neem contact op.