Beschermende zomerattentie voor elke Vandenbussche medewerker

Bedrijfsnieuws
20180706 N Zomerattentie geschenk personeel

Bij Vandenbussche in Aalter, erkende klasse 8 aannemer voor de bouw en renovatie van bedrijven en residentiële gebouwen, wordt aandacht besteed aan de gezondheid van alle medewerkers. 

Operationeel Directeur Kristof Defruyt: "Eind vorige week kregen alle medewerkers bij Vandenbussche een zomergeschenk. De attentie, een beschermende zonnegel en after-sun van Vichy, is ideaal voor het gebruik op onze werven. Zo willen we bij Vandenbussche onze collega's beschermen gedurende deze zonnige zomerperiode. Uiteraard is het ook de ideale gelegenheid om de medewerkers straks een goed bouwverlof toe te wensen en ook daar het risico op verbranden te vermijden."

Vandenbussche onderneemt het hele jaar door verschillende initiatieven voor de gezondheid van haar medewerkers. Van een jaarlijkse opleidingsdag met sessies rond veiligheid en gezondheid, tot sessies omtrent ergonomie. Van fruit op het werk tot soep in de winter voor elke medewerker. Gepersonaliseerde gehoorbescherming en een duurzame en comfortabele veiligheidshelm behoren eveneens tot de standaard uitrusting van onze arbeiders.

Voor het invullen van alle openstaande vacatures omwille van de verdere groei, zoekt Vandenbussche onder andere nog project- en werfleiders, een hoofd gebouwtechnieken en een BIM modelleur. Alle 125 medewerkers genieten van een intern opleidingsprogramma, de Vandenbussche Academy, om de kwalitatieve service te blijven garanderen.

 

werken bij Vandenbussche   ontdek de vacatures