Eerste spadesteek voor cohousingproject Stoer Huus te Brugge

Projectnieuws
Eerste spadesteek voor cohousingproject Stoer Huus te Brugge

Op zaterdag 25 februari 2017 vond in het hartje van Brugge de eerste spadesteek plaats voor het cohousingproject Stoer Huus. In de Baliestraat kwamen alle toekomstige bewoners van het project samen om dit moment te vieren en te klinken op een goed verloop van de werken. 

Het cohousingproject Stoer Huus bevat 26 woongelegenheden met een ondergrondse kelder met 40 parkeerplaatsen en technische ruimtes. Er is ook een villa uit 1924 die gerenoveerd wordt, waarvan iedereen gebruik zal kunnen maken. 

Vandenbussche neemt in dit grootse project het volledige bouwtraject voor haar rekening en verzorgt eveneens de klantenbegeleiding. Het totaalproject bevat de afbraak tot en met volledige binnen- en buitenafwerking inclusief buitenaanleg. Wat naast de woonbeleving ook opvallend is in dit bouwproject zijn de bijzondere gevels waarin traditionele gevelstenen gecombineerd worden met gegalvaniseerd staal en zichtbetonelementen.

Vandenbussche zet zich als aannemer ten volle in om mee te werken aan dit bouwproject waar gebruik van duurzame materialen en respect voor ecologie en natuur hoog in het vaandel gedragen wordt. Vandenbussche heeft ook alle troeven en ervaring in huis om dergelijke cohousingprojecten tot een goed einde te brengen.

 

Naast cohousing projecten, realiseert Vandenbussche ook kantoorgebouwen, loodsen, scholen, assistentiewoningen, woon- en zorgcentra, appartementsgebouwen... Ontdek onze projecten en onze werkwijze op de website en aarzel niet op contact op te nemen. Vandenbussche staat klaar om ook uw plannen te realiseren.