Eerste steenlegging van 23 erkende assistentiewoningen voor De Zilvertorens in Boekhoute

Projectnieuws
Eerste steenlegging van 23 erkende assistentiewoningen voor De Zilvertorens in Boekhoute

Voor De Zilvertorens uit Kortrijk start Vandenbussche met het bouwen van 23 erkende assistentiewoningen in Boekhoute. De eerste steenlegging van dit bouwproject vond plaats op zaterdag 18 november in het bijzijn van onder andere burgemeester Philippe De Coninck.

Het nieuwe gebouw zal drie verdiepingen bevatten, waar naast de 23 erkende assistentiewoningen, ook een ontmoetingsruimte met terras geïntegreerd is. Dit klasse 7 project omvat ook de omgevingsaanleg en de fietsenstalling. Het einde van de werken is voorzien begin 2019.

Vandenbussche neemt het volledige bouwtraject voor zijn rekening met de 'Wij trekken uw plan'-mentaliteit. Daarenboven verzorgt Vandenbussche in dit project ook de klantenbegeleiding voor de assistentiewoningen die verkocht of verhuurd zijn.

 

Heeft u bouwplannen? Naast onze ervaring in het bouwen van assistentiewoningen, kunt u bij ons ook terecht voor andere utiliteitsbouw zoals scholen, co-housingprojecten, ziekenhuizen, kantoorgebouwen e.d.m. Uiteraard hoort ook het bouwen van meergezinswoningen tot onze ervaring. Een blik op onze projecten kan hier, of neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende blik op uw dossier.