Eerste steenlegging voor Basisschool De Kersentuin in Herzele

Projectnieuws
20191129 Eerste steenlegging BS De Kersentuin in Herzele

Vandaag, vrijdag 29 november 2019, werd de eerste steen gelegd voor de Gemeentelijke Basisschool De Kersentuin in Herzele. Naar het ontwerp van Evolta Engineers & Architects NV realiseert Vandenbussche de bouwwerken aan de basisschool. 

Voor dit project staat Vandenbussche in voor de afbraak van de huidige sanitaire blok en de luifel op de speelplaats. De bestaande ruimtes van het hoofdgebouw worden gerenoveerd. In een eerste fase van de nieuwbouwwerken bouwt Vandenbussche 8 nieuwe klaslokalen, een refter en fietsenstalling aanpalend aan een reeds bestaande klassenvleugel. In de tweede fase aan de andere zijde van het terrein wordt een nieuwe sanitaire blok gebouwd, en een overdekte speelplaats, volledig in staalstructuur. Ondertussen zal het bestaande gebouw ook extra geïsoleerd worden.

De oplevering is verwacht tegen het begin van het schooljaar 2020-2021.

De voorbije jaren bouwde Vandenbussche ook andere realisaties in Herzele, nl. Residentie De Zilvertorens en Residentie 't Dagwand. In de loop van de maand november 2019 werd ook het project Sociaal Woonproject SVK in Herzele opgeleverd. 

 

Lees meer op

Het Laatste Nieuws 

 

Op zoek naar een bouwonderneming voor uw bouwproject? Vandenbussche denkt met uw bouwplannen mee en kan u begeleiden doorheen het volledige bouwtraject. Meer informatie? Contacteer ons.

Neem contact op