Gezonde attentie voor secretaressedag bij Vandenbussche

Bedrijfsnieuws
Gezonde attentie voor secretaressedag bij Vandenbussche

Op donderdag 20 april 2017 werden de 4 administratieve krachten bij bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter figuurlijk in de bloemetjes gezet. De dames kregen dit jaar een "gezond lunchpakket aangeboden" in herbruikbare lunchboxen.

 

“Na een interne brainstormoefening in het najaar met onze bedienden rond het thema "Welke initiatieven kunnen je helpen om je (nog) beter in je vel te voelen?" kwamen verschillende initiatieven tot stand omtrent voeding, kantoorinrichting, bewegen en respect op de werkvloer. Eén voor één worden de initiatieven in werkgroepen besproken en uitgewerkt. Een tasje warme soep in de winter voor alle arbeiders en bedienden, een centrale ontmoetingsplaats, kookworkshops en speeddating met collega’s…. Het zijn steeds initiatieven met een gezonde insteek” vertelt Eva Van denberghe. “Erg fijn om in dat kader ook een praktisch en gezond geschenkje te krijgen op secretaressedag!”

 

Voor de 110 medewerkers werd de Vandenbussche Academy opgericht, een intern opleidingsprogramma, om de kwalitatieve service te blijven garanderen.