Klasse 8 DBM nieuwbouwproject Woonzorgcentrum Heilig Hart in Oudenaarde gegund

Projectnieuws
Klasse 8 DBM nieuwbouwproject Woonzorgcentrum Heilig Hart in Oudenaarde gegund

Deze maand kreeg Vandenbussche in bouwteam met De Vloed Architectenbureau, Studiebureau De Klerck Engineering en Vinci Facilities het Design, Build & Maintain (DBM) project Woonzorgcentrum Heilig Hart in Oudenaarde gegund. Dit klasse 8 nieuwbouwproject, goed voor een bestelbedrag van meer dan 12.000.000 Euro en een bouwoppervlakte van 8.500 m², bevat een woonzorgcentrum met 60 zorgkamers, 30 erkende assistentiewoningen, gemeenschappelijke ruimtes, een cafetaria, grootkeuken en ondergrondse parking.

Het gebouw zal een deel van het bestaande wzc iets verderop vervangen. Aannemer Vandenbussche neemt het volledige bouwtraject voor haar rekening en staat mee in voor het ontwerp en de optimalisatie van het project in bouwteam. De oplevering van het project is voorzien voor begin 2020.

Vandenbussche, De Vloed Architectenbureau en Studiebureau De Klerck Engineering volbrachten ook in het verleden gelijkaardige projecten succesvol zoals Assistentiewoningen Eikenhof te Borsbeke en WZC Leiehome in Drongen. Gezien de drie partijen gegroeid zijn uit familiale ondernemingen en ervaring hebben in het bouwen voor de non profit sector, hebben ze alle expertise in huis om dergelijke projecten tot een goed einde te brengen.