Magazine Bouwen aan Vlaanderen: "Aannemer bouwt voor zichzelf modern kantoorgebouw met duurzame aanpak"

Projectnieuws
WE1818 Kantoorgebouw The Green Aalter

Op de cover van het magazine Bouwen aan Vlaanderen (uitgave 2, jaar 2020) prijkt het nieuwe state-of-the-art kantorencomplex met loodsen in Aalter. 

‘Practice what you preach’, dachten ze bij aannemer Vandenbussche toen ze de site naast hun hoofdgebouw in de Groendreef in Aalter onder handen namen. De totaalaanpak in bouwteam was dan ook een evidente keuze. Net als de focus op duurzaamheid en de hoge afwerkingsgraad.

 

Vandenbussche bouwde zo een kantorencomplex en loodsen met hoge afwerkingsgraad voor de gebruikers SPIE Belgium en Qubus. Qubus NV, hout - bouw & interieurbedrijf, maakt deel uit van de Vandenbussche Groep.

Het nieuwe state-of-the-art kantoorgebouw bestaat uit een kelderruimte, gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en is goed voor 3.000 m² kantoorruimte en 4.950 m² loodsen. In dit project is Vandenbussche van begin af aan betrokken bij de uitwerking van het volledige concept. Het ontwerp in BIM werd zorgvuldig uitgewerkt met de verschillende partijen van het bouwteam en in nauw overleg met de gebruikers.

 

Lees hier het artikel in Bouwen aan Vlaanderen.