Nieuw kantoorgebouw voor Actemium te Aalter

Projectnieuws
Nieuw kantoorgebouw voor Actemium te Aalter

Voor Actemium te Aalter bouwt Vandenbussche een nieuw kantoorgebouw en verbouwt een deel van het bestaande gebouw. Daarnaast worden ook extra parkeerplaatsen aangelegd. 

Het nieuwe kantoorgebouw bestaat uit drie verdiepingen en is een aanbouw aan het bestaande gebouw. Daarin zullen voornamelijk burelen en vergaderzalen ingericht worden die nodig zijn om de sterke groei van de firma te ondersteunen. Vandenbussche verzorgt met de 'Wij trekken uw plan'- filosofie de ruwbouw en afwerking samen met architectenbureau Maxan Engineering & Architects BV-BVBA. Het voorziene einde van de werken is december 2016. 

Dat een tevreden klant terugkomt, mocht Vandenbussche met Actemium Aalter aan den lijve ondervinden. In 2007 verbouwde en breidde Vandenbussche reeds de bedrijfsgebouwen van Actemium Aalter uit.

Actemium is internationaal marktleider in het aanbieden van Solutions & Services voor de industrie. Actemium België heeft een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage, inclusief het bieden van een ruime waaier aan servicemogelijkheden en complete opleidingsprogramma's.