Nieuw kantoorgebouw voor Sofics in Aalter

Projectnieuws
Nieuw kantoorgebouw voor Sofics in Aalter

Voor onderneming Sofics BVBA bouwt Vandenbussche momenteel een nieuw kantoorgebouw in Aalter. Het bouwproject, gelegen langs de N44, de "Knokkeweg", bevat 2 verdiepingen met daarboven een technische ruimte. Vandenbussche, die op minder dan 1 km van het bouwproject gelegen is, staat in voor de ruwbouw en de afwerking, omgevingsaanleg en groenaanleg.

Samen met bouwheer Kogeni BVBA en ARKS architecten vormt Vandenbussche een bouwteam van bij het begin van de opmaak van het dossier tot de oplevering van de werken. Een van de belangrijke aspecten bij de verwezenlijking van het project zijn de BEN eisen, m.a.w. Bijna Energie Neutraal bouwen. In dit project zal hiervoor onder andere betonkernactivering gebruikt worden. 

Op iets meer dan een jaar zal het project afgewerkt zijn. In mei 2017 is het einde van de werken voorzien.

Vandenbussche bouwt momenteel meerdere nieuwe kantorengebouwen in Oost-Vlaanderen en Brussel, nl. Kantoorgebouw in Zottegem, Notariaat in Sint-Denijs-Westrem, Uitbreiding kantoren Pharmavize in Mariakerke, Uitbreiding kantoren Actemium in Aalter en Kantoorgebouw Endress+Hauser in Evere.

 

Heeft u bouwplannen, zoekt u een goede partner om uw kantoorgebouw of andere bouwproject mee te verwezenlijken? Neem een kijkje op onze website of contacteer Vandenbussche vrijblijvend voor meer informatie over onze werkwijze.