Nieuwbouwproject voor projectontwikkelaar Corabo

Projectnieuws
Nieuwbouwproject voor projectontwikkelaar Corabo

Vandenbussche bouwt voor projectontwikkelaar Corabo, die tot de groep Vandenbussche behoort, het nieuwbouwproject "Residentie Batavia" te Gent volgens dewij trekken uw plan’-aanpak.

Op het terrein van het voormalig café “Le Routier” te Gent (Stapelplein 26) verrijst de nieuwe meergezinswoning Residentie “Batavia”. De zes ruime luxe appartementen en twee perfect afgewerkte studio's zijn afgestemd op uw woonkwaliteit voor nu en later. 

Stapelplein is gelegen aan één van de oudste dokken van de haven van Gent. De komende jaren verandert de omgeving van de oude dokken van Gent in een volledig nieuw stadsdeel aan het water. Wonen, kantoren, groen, sportfaciliteiten, cultuur enz. zijn er met elkaar verweven. Het nieuwbouwproject bevindt zich op wandelafstand van het stadscentrum, het station Gent, Dampoort en nabij alle mogelijke voorzieningen als scholen, ziekenhuis, winkels, bedrijvigheid... 

Het einde van de werken is voorzien voorjaar 2017. Meer informatie en contactgegevens over “Residentie Batavia” vindt u op www.corabo.be. U kan ook steeds telefonisch contact opnemen op voor meer toelichting omtrent de plannen en de gekozen materialen en technieken.

 


'Wij trekken uw plan': van studies tot oplevering

Als bouwheer kunt u bij Vandenbussche opteren voor de zogenaamde "co-engineering"-formule, waarbij Vandenbussche het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt. Van voorbereidende studies, via het opstellen van een lastenboek tot de uiteindelijke oplevering. Vandenbussche onderneemt alle nodige acties om elk project tot een goed einde te brengen.