Nieuwe meergezinswoning Residentie Den Teerling in centrum Aalter

Projectnieuws
Nieuwe meergezinswoning Residentie Den Teerling in centrum Aalter

Op de hoek van de Boomgaardstraat en de Stationsstraat in Aalter bouwt Vandenbussche de nieuwbouw meergezinswoning Residentie Den Teerling naar het ontwerp van Ontwerpburo Gino Debruyne. Dit gebouw zal aansluiten op de residentie die eerder al door Vandenbussche gebouwd werd.

Het nieuwbouwproject bestaat uit 5 bouwlagen met twee handelsruimten, 13 woonunits en een ondergrondse parkeergarage. Er zijn telkens 4 appartementen per bouwlaag. Op de 1ste, 2de en 3de verdieping bevinden zich telkens 3 maal 2-slaapkamerappartementen en 1 maal 1-slaapkamerappartement. Op de 4de verdieping bevindt zich een penthouse. De appartementen hebben een oppervlakte vanaf 80m2 tot 132m2.

De sloop is gestart op 9 april 2018 en loopt ondertussen op z'n einde. De oplevering van de appartementen is voorzien tegen de zomer van 2019. De deadline voor de ingebruikname van het handelspand is voorzien in februari 2019.

 

Ook plannen voor het bouwen van een nieuwbouw meergezinswoning? Contacteer Vandenbussche, uw aannemer voor utiliteits- en appartementsbouw.

Op zoek naar een appartement in Aalter? Meer informatie en het verkoopslastenboek vindt u op www.denteerling.be of neem hier contact op.