Opening innovatief state-of-the-art kantoorgebouw Endress+Hauser

Projectnieuws
Opening innovatief state-of-the-art kantoorgebouw Endress+Hauser

Op dinsdag 24 oktober 2017 ging de officiële opening door van het nieuwe innovatieve state-of-the-art kantoorgebouw van Endress+Hauser NV in Evere. Vandenbussche startte in maart 2016 met de bouw van het nieuwe kantoorgebouw, waarbij het volledige bouwtraject, van ruwbouw tot afwerking en omgevingsaanleg, door Vandenbussche uitgevoerd en gecoördineerd werd.

Het ontwerp van AVA & Partners Architectenbureau straalt klasse uit en ook de hoge afwerkingsgraad, opgelegd door de bouwheer, is een belangrijk aspect. Het kantoorgebouw zal gebruikt worden als een inspirerende ontmoetingsplaats voor klanten, medewerkers en business partners.

Het nieuwe bedrijfsgebouw is in vier niveau's onderverdeeld. Het niveau -1 omvat het magazijn, opslag en werkplaatsen voor serviceverlening. Op niveau 0 bevindt zich de ontvangstruimte, het restaurant, opleidings- en vergaderruimtes en het Customer Experience Center. Op niveau 1 en 2 bevinden zich de kantoren voor de medewerkers.

 

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van meetinstrumentatie, service en oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Klanten kunnen hun processen optimaliseren met aandacht voor efficiëntie, veiligheid en milieu met de instrumenten, services en oplossingen van Endress+Hauser.

 

Ook plannen om een innovatief kantoorgebouw te bouwen en op zoek naar een goede partner om de bouwwerken in goede banen te leiden? Als ervaren en algemeen bouwbedrijf nemen wij de tijd om uw traject te bestuderen en samen rond de tafel te zitten op zoek naar de beste bouwoplossingen. Aarzel dus niet en neem contact op, voor meer informatie.