Opstart nieuwbouwproject Residentie Manugenie Zeebrugge

Projectnieuws
WE2005 Manugenie Zeebrugge (2)

Voor Patronale Real Estate NV start Vandenbussche met de bouw van een nieuwe residentie aan de Kustlaan in Zeebrugge. Het nieuwbouwproject omvat een appartementsgebouw met 54 appartementen en een ondergrondse parkeergarage. Zowel de ruwbouw, technieken, binnenafwerking als de omgevingsaanleg behoren tot de klasse 8 opdracht. 

Opvallend aan het knappe ontwerp van Architecten groep III CVBA is de keuze voor passerellen op de verdiepingen ter vervanging van een deel van de interne hallen. Ook de toegangstrap voor een deel van de appartementen is toegankelijk via een buitentrap.

Vandenbussche werkt het bouwproject volledig uit in BIM (Building Information Modelling). Een werktool voor het volledige uitvoeringsteam waardoor er tijdswinst kan gemaakt worden en de faalkost uiteindelijk verlaagd wordt. Daarnaast is het BIM model een communicatie tool doorheen het volledige bouwproces en bezorgt het de bouwheer een nuttig as-builtmodel bij oplevering.

Begin juli starten de werken op, waarbij een secanspalenwand en berlinerwand als beschoeiingstype gebruikt wordt. Nadien worden de paalfunderingen geplaatst. Het volledige "Engineering & Build" project wordt uitgewerkt met onze Wij Trekken Uw Plan filosofie

 

Meer info over onze werkwijze

Neem vrijblijvend contact op

 

Patronale Life NV is een levensverzekeringsmaatschappij die kan terugkijken op bijna een eeuw ervaring met hypotheken en het beheer van spaargelden. Ze biedt verzekeringen met gewaarborgd kapitaal en intrest aan (Tak 21, Tak 26), evenals verzekeringen verbonden aan fondsen (Tak 23). Naast de verschillende verzekeringsproducten biedt de maatschappij ook hypothecaire kredieten aan. De unieke troeven van Patronale Life liggen in haar keuze voor en ervaring met vastgoed, zonnepanelenparken en vastrentende beleggingen, alsook in haar doordacht kosten- en distributiebeleid.

Patronale Life en Patronale Real Estate N.V. (100% dochter) zijn reeds actief als investeerder van logistieke en semi-industriële projecten in Anderlecht, Zedelgem, Wilrijk en Kortenberg, op BruCargo te Zaventem en in de Haven van Antwerpen, met een totale investeringswaarde van ca. 95 miljoen euro.