Opstart twee nieuwbouwprojecten voor Acasa in Oost-Vlaanderen

Projectnieuws
Opstart twee nieuwbouwprojecten voor Acasa in Oost-Vlaanderen

Render: Acasa 

Voor Acasa start Vandenbussche binnenkort twee nieuwe bouwprojecten, namelijk woonproject Brielpark in Maldegem en residentie Dobbelaerepark in Zomergem. Vandenbussche neemt in deze projecten het volledige bouwtraject voor haar rekening en verzorgt eveneens de klantenbegeleiding.

Woonproject Brielpark in Maldegem omvat 21 lichtrijke appartementen en 27 woningen omgeven door een private en semi-publieke groenzone. In de kelder van het appartementsblok bevinden zich autostaanplaatsen, bergingen en garageboxen. Het gaat om een klasse 8 project met een ontwerp van Bontinck Architecture and Engineering NV.

Residentie Dobbelaerepark in Zomergem bestaat uit 9 stijlvolle, luxueus afgewerkte appartementen gelegen in een parktuin te midden het centrum. Dit klasse 5 project werd ontworpen door Cottreel-Debrabander Architecten BVBA.

Vandenbussche is trots om, na het reeds lopende project Stadresidentie Het Park in Gent, de samenwerking met Acasa verder te kunnen zetten in deze twee nieuwbouwprojecten.

Ook op zoek naar een totaalaannemer om uw bouwproject te realiseren? Aarzel dan niet en neem contact op met Vandenbussche.