Renovatieproject van sociale appartementen in Groot-Bijgaarden opgeleverd

Projectnieuws
Renovatieproject van sociale appartementen in Groot-Bijgaarden opgeleverd

In opdracht van de Sociale woonmaatschappij Providentia, renoveerde Vandenbussche, naar analogie van een eerder renovatieproject, een appartementsblok met 30 appartementen in Groot-Bijgaarden. Het project is gestart op 23 november 2015 en na 450 kalenderdagen opgeleverd in april. 

In de Reinaertstraat is het bestaand gebouw volledig gestript. Alle betonnen terrassen en gaanderijen volledig verwijderd, zo ook de vroegere traphal en liftkoker. Na deze werken startte Vandenbussche aan de opbouw d.m.v. een gegalvaniseerde constructie waar betonnen terrassen/gaanderijen zijn opgelegd. Die laatste beton elementen werden aangeleverd door zusterbedrijf Sterq.

Terzelfdertijd is de nieuwe inkom-traphal-lift opgebouwd d.m.v. betonnen prefab-panelen. Er zijn ook allerlei raam- en deuropeningen aangepast. De gevel is opgebouwd in blauwsteen of façade onderaan en eternit gevelpanelen op een houten onderconstructie erboven. Buitenschrijnwerk, technieken en afwerkingen zoals vloeren, keukens, binnenschrijnwerk, pleister- en schilderwerken werden door verschillende onderaannemers uitgevoerd.

 

Start u binnenkort met een renovatie- of nieuwbouwproject voor uw school, woon- en zorgcentrum, kantoorgebouw… maar u heeft nog geen aannemer gekozen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat we samen uw dossier kunnen bekijken. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.