Ruwbouwwerken van Residentie Den Teerling in Aalter pas afgerond én toch gaat het handelspand vandaag al open

Projectnieuws
20190228 Meiviering Residentie Den Teerling Aalter

Voor Elseleen bouwt Vandenbussche, naar het ontwerp van Architectenburo Gino Debruyne, residentie Den Teerling in het centrum Aalter. Op dinsdag 19 februari vierde het volledige bouwteam “de mei” van het project, bestaande uit 13 appartementen, één handelspand en een ondergrondse parkeergarage.

"Maar er is meer," vertelt projectleider Frederik. "Eén van de grootste uitdagingen aan dit project is de deadline van het handelspand op het gelijkvloers. De afbraak van het bestaande pand vond plaats in april 2018. Vandaag, donderdag 28 februari, gaat de volledig ingerichte en afgewerkte winkel van Boetiek Liliane al open. Moderne look, ruim en doordacht ingericht met bijzonder aandacht voor licht, ventilatie, akoestiek om zo de vele klanten een aangenaam en sfeervol shoppingmoment te bieden. Het hele handelspand is klaar voor een feestelijke opening, terwijl de afwerking van de appartementen nog moet beginnen. Het einde van de werken is voorzien eind november 2019."


Bedanking van het bouwteam en de arbeiders

De meiviering is een traditie die dateert vanuit de middeleeuwen en symboliseert voorspoed. Deze traditie vindt zijn oorsprong in het feit dat men hoopt dat het gebouw zo stabiel, groot en duurzaam mag worden als een boom.

Bouwbedrijf Vandenbussche maakt van dit moment gebruik om het bouwteam, en in het bijzonder de arbeiders, te bedanken voor de goede uitvoering van dit bouwtechnisch huzarenstukje, vooraleer ze elders aan de slag gaan om een nieuw project te realiseren.


Heeft u bouwplannen? Appartementen, woonprojecten, kantoorgebouwen, zorgcentra, sportaccommodaties...? Neem contact op met Vandenbussche. Wij bespreken graag met u hoe we uw project kunnen aanpakken.

Meer informatie en het verkoopslastenboek van Residentie Den Teerling lees je na op de website. Wenst u een uitnodiging te ontvangen voor de opendeurdag die doorgaat halverwege mei? Een mail aan info@elseleen.be volstaat.