Start nieuwbouw nursinggebouw voor begeleidingstehuis De Bolster in Kluisbergen

Projectnieuws
WE1901 De Bolster Kluisbergen 600x288

Voor VZW De Bolster bouwt Vandenbussche in Kluisbergen een nieuwbouw nursingtehuis voor 32 bedden met een centrale keuken en ontmoetingsplaats. Het volledige bouwproject is opgedeeld in 6 loten, waarbij aannemer Vandenbussche het eerste lot “Ruwbouw en afwerking exclusief meubilair” voor haar rekening neemt.

Op 27 mei 2019 is de start van de bouwwerken gepland, waarna een termijn van 18 maanden vooropgesteld is om alle loten af te werken. 

Het volledige dossier belooft een uitdaging te worden, zowel in ruwbouw als in afwerking. Het gebouw, met een grondoppervlakte van om en bij de 1800 m², is gefundeerd op zo’n 150 palen. De hellende daken zijn opgebouwd uit predallen afgewerkt met 20 cm rotswolisolatie en daarbovenop metalen geïsoleerde dakpanelen. Gedeeltelijk is er op het gebouw een tweede bouwlaag voorzien om alle technische lokalen in op te bergen.

Voor de binnenafwerking werd beroep gedaan op een akoestisch bureau, waarbij Vandenbussche ervoor zal zorgen dat aan elke gewenste dB-waarde voldaan wordt bij het plaatsen van de gyprocwanden en binnendeuren. De vloeropbouw is een combinatie van tegels en pvc-vloeren waarbij onder een groot deel van de ruimtes vloerverwarming voorzien is.Ook op zoek naar een degelijke aannemer voor uw bouwproject? Vandenbussche uit Aalter realiseert naast zorgcentra, ook woonprojecten, kantoren, appartementen, scholen e.d.m. Ontdek onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op