Vandenbussche bouwt nieuw begeleidingstehuis voor jongeren in Kruisem

Projectnieuws
WE1910 Begeleidingstehuis Amon Kruisem

Voor Amon VZW bouwt Vandenbussche in Kruisem een nieuw begeleidingstehuis voor jongeren naar het ontwerp van M4 architecten & ingenieurs CVBA. VZW Amon is een erkende organisatie binnen de integrale jeugdhulp en biedt een intensieve, aanklampende hulp op maat voor jongeren en gezinnen in situaties van verontrusting en maatschappelijke noodzaak.

Het nieuw begeleidingstehuis zal bestaan uit 13 kamers, 5 studio's en gemeenschappelijke voorzieningen. Vandenbussche staat in voor de ruwbouw, afwerking, technieken en omgevingsaanleg. De werken zijn gestart eind september, het einde ervan is voorzien eind september 2020. Vandenbussche neemt het volledige bouwtraject voor haar rekening. Zoals steeds volgens de 'Wij trekken uw plan'-filosofie, waar we ernaar streven om de bouwpartners te begeleiden in het zorgeloos realiseren van het bouwproject.

Bouwplannen voor uw organisatie in de zorgsector? Ontdek de vele referenties en realisaties voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen op onze website. Ook in Melle werkt Vandenbussche momenteel de bouw van begeleidingstehuizen af voor Steevliet vzw.