Voor Endress+Hauser NV start Vandenbussche met de bouw van een nieuw kantoorgebouw

Projectnieuws
Voor Endress+Hauser NV start Vandenbussche met de bouw van een nieuw kantoorgebouw

Voor Endress+Hauser NV start Vandenbussche in maart met de bouw van een nieuw kantoorgebouw te Evere. Vandenbussche neemt in dit project het volledige bouwtraject voor haar rekening, van ruwbouw tot afwerking en omgevingsaanleg.

Het prachtige ontwerp van AVA & Partners Architectenbureau straalt klasse uit en ook de hoge afwerkingsgraad, opgelegd door de bouwheer, is een belangrijk aspect.

Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van meetinstrumentatie, service en oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Klanten kunnen hun processen optimaliseren met aandacht voor efficiëntie, veiligheid en milieu met de instrumenten, services en oplossingen van Endress+Hauser.

Door de groei doorheen de laatste jaren en de voorziene groei de komende jaren, is de huidige infrastructuur ontoereikend voor het huidig personeelsbestand. Het gebouw heeft onvoldoende plaats om klanten te ontvangen en opleidingen of seminaries te organiseren. De bouw van het nieuwe kantoor komt niet te vroeg: de vloeroppervlakte zal ten op zichte van het huidige gebouw verdubbelen, nl. naar 3600 m².

Het nieuwe bedrijfsgebouw wordt in vier niveau's onderverdeeld. Het niveau -1 omvat het magazijn, opslag en werkplaatsen voor serviceverlening. Op niveau 0 komen de ontvangstruimte, het restaurant, opleidings- en vergaderruimtes. Op niveau 1 en 2 bevinden zich de kantoren voor de medewerkers.

Het einde van de werken is voorzien juni 2017.