Woonzorgcentrum Sint-Anna in Eernegem in volle opbouw

Projectnieuws
20190329 WZC Sint-Anna Eernegem in volle opbouw

In Eernegem bouwt Vandenbussche voor Curando een uitbreiding van het woonzorgcentrum Sint-Anna met 84 bedden. Daarnaast neemt Vandenbussche ook een stuk verbouwing van het bestaande geheel voor haar rekening. 

Het project omhelst in een eerste fase de uitbreiding van een bestaand woonzorgcentrum met 65 kamers en ondergrondse parkeergelegenheid en stockage. In een tweede fase zal de ontmanteling en herinrichting van een deel van de kamers van het bestaande woonzorgcentrum worden aangepakt. Tijdens de aanbouw en uitbreiding van het project dient het bestaande woonzorgcentrum steeds operationeel te blijven, zo zal bijvoorbeeld de uitbreiding van de bestaande keuken ingepast worden terwijl de huidige keuken operationeel blijft. 

Vandenbussche staat in voor het volledige bouwtraject ruwbouw en afwerking, uitgezonderd het lot technieken, lift en omgevingswerken. In augustus 2018 ging het klasse 8 project van start, het einde is voorzien in november 2020. 

Momenteel is de ruwbouw ondergronds uitgevoerd en start het projectteam met het creëren van de dragende structuur van het gelijkvloers. Begin april start men met de afdek van het gelijkvloers. 

 

Bouwplannen? Samenwerken met een degelijke no-nonsense aannemer?
Neem contact op met Vandenbussche. Wij trekken uw plan.

Contact