Als onderhoudstechnieker bij de familiale bouwonderneming Vandenbussche sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van ons elektrisch bouwmaterieel (machines en werfinstallaties). Daarnaast plaats je de nodige bestellingen en zorg je voor een vlotte verwerking van nieuw materieel en materiaal in ons magazijn.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een opleiding elektromechanica en/of een BA4 en BA5 attest. Dankzij jouw technische kennis wordt ons materieel nauwgezet onderhouden en indien nodig vervangen. Kennis van bouwmaterieel (bv. torenkranen) en -materiaal is een groot pluspunt!

  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Met het Vandenbussche team zetten we 100% in op kwaliteit en veiligheid en we verwachten van jou hetzelfde. Je verzorgt de opvolging en uitvoering van de nodige keuringen in het kader van VCA. Uiteraard ben je zelf ook in het bezit van een VCA-attest (of bent bereid dit snel te behalen).

  • Een flexibele en teamgerichte houding. Samen met je collega’s werk je aan continue verbetering van de werking van het magazijn. Daarnaast ben je bereid om je te verplaatsen naar de werven voor plaatselijk onderhoud, hiervoor ben je in het bezit van een C-rijbewijs.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Modern en kwalitatief materieel. Als trotse aannemer werken we enkel met het nieuwste materieel. Ook jij krijgt het nodige om jouw onderhoudswerk goed te kunnen uitvoeren.

  • Aantrekkelijke uren en een aangename werkomgeving. Je werkt overdag (geen ploegenstelsel, enkel daguren) en komt terecht in een vast team van enthousiaste, ervaren collega’s.

  • De nodige begeleiding en opleiding zodat jij kan doorgroeien tot een expert in je vakgebied.

 

Interesse in de vacature Ondehoudstechnieker? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Anja van HR op het nummer 09 325 75 98 of via mail adb@vandenbusschebouw.be.