Werk jij met een glimlach op het gezicht en help je graag je collega’s? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Als onthaalbediende ben je het visitekaartje van onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je verwelkomt mensen op een hartelijke manier. Dankzij jouw hulpvaardige en geduldige aanpak voelt iedereen, aan de telefoon of aan het onthaal, zich onmiddellijk welkom in onze bouwfamilie. Je luistert aandachtig en identificeert de vraag, daarna stuur je door naar de juiste personen.

  • Je bent een administratieve duizendpoot. Je verwerkt de inkomende en uitgaande post, beheert de algemene mailbox en directieagenda, volgt de voorraad bureaumaterieel op en staat je collega’s bij waar mogelijk op administratief vlak. Dankzij jouw organisatorisch talent, nauwkeurigheid en goede pc-vaardigheden (MS Office) verloopt dit correct, vlot en efficiënt.

  • Je bent flexibel en stressbestendig. Je houdt van afwisseling en bent een echte multitasker. Je blijft steeds vriendelijk en professioneel als je het druk hebt of tijdens moeilijke gesprekken. Als teamspeler ben je bereid om je collega’s uit het administratief team bij te staan als back-up.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende onthaalfunctie. Ontwikkeling staat centraal, dankzij tal van opleidingen in de Vandenbussche Academy.

  • Een aangename en moderne werkomgeving. Je werkt tijdens de kantooruren in ons vlot bereikbaar kantoor te Aalter met de nodige infrastructuur (ruime bureau, modern telefoniesysteem, …) zodat jij je job op een professionele manier kan uitvoeren.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …
 

Interesse in de vacature Onthaalbediende? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.