VMK (Veiligheid, Milieu, Kwaliteit) is geen loos begrip bij de familiale bouwonderneming Vandenbussche! In de loop der jaren hebben we een duurzaam beleid opgesteld, met als kers op de taart certificaten zoals VCA**, ISO 9001, ISO 14001 en Charter Duurzaam Ondernemen. Ben jij even gepassioneerd over VMK als wij? Dan is deze job iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

  • Gedrevenheid voor veiligheid. Als preventieadviseur (minstens niveau 2) voer je werfbezoeken uit om de veiligheid op de werf te bewaken en je stelt constructieve rapporten op waarin je verbeteringspunten aankaart en voorbeeldpraktijken beloont. Hiervoor is bouwkennis een groot pluspunt. Je organiseert toolboxmeetings en introduceert ons VMK-beleid aan nieuwe medewerkers.

  • Een nauwgezette aanpak volgens ons VMK-beheersysteem. Je registreert, analyseert en volgt actief incidenten en arbeidsongevallen op en stelt de rapportering hiervan mee op. Je bekijkt onze systemen met een kritische blik en optimaliseert ze, steeds conform de bestaande wetgeving. Daarnaast voer je interne audits uit en volg je de externe audits op.

  • Een positieve en hands-on mentaliteit. Je werkt proactief en zet diverse bewustwordingscampagnes op. Je motiveert je collega’s om samen met jou te streven naar de meest veilige werkomgeving en kwalitatieve aanpak.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een respectvolle cultuur waar welzijn op het werk, duurzaam ondernemen en oog voor kwaliteit een ruim draagvlak heeft. Als preventieadviseur van de Dienst VMK word je ten volle gesteund om het bedrijfsbeleid actief uit te dragen.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

  • Een 170-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Daarbovenop is ons kantoor te Aalter vlot bereikbaar. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 

Interesse in de vacature Preventieadviseur? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.