Residentie Den Teerling

Residentie Den Teerling is centraal gelegen op de hoek van de Stationsstraat en de Boomgaardstraat in Aalter.

Het nieuwbouwproject bestaat uit 5 bouwlagen met twee handelsruimten, 13 woonunits en een ondergrondse parkeergarage met privatieve bergingen.

U vindt er telkens 4 appartementen per bouwlaag op de 1ste, 2de en 3de verdieping.
In totaal beschikt het pand over 9 twee slaapkamerappartementen en 3 éénslaapkamerappartementen.
Op de 4de verdieping bevindt zich een penthouse.

De appartementen hebben een oppervlakte vanaf 80m2 tot 132m2

 

Momenteel zijn er nog slechts 2 appartementen te koop! 

 

Duurzaam en hoge afwerkingsgraad

 

Duurzaam en energetisch top!

 

Hoewel de huidige norm een E-peil van 50 vraagt, wordt voor dit gebouw een E-peil van 30 vooropgesteld. We streven naar een BEN (Bijna Energie Neutraal) gebouw wat resulteert in een lage energiefactuur, elke maand opnieuw en meer comfort door minder warmteverlies en minder tocht. Bovendien krijgt u een korting van 50% op de onroerende voorheffing bij een E-peil van maximaal E30 en dat gedurende 5 jaar. Ook naar herverkoop is dit zeer interessant omdat de waarde van de woning concurrentieel blijft met de nieuwbouw na 2021.

 

Keukens op maat

FOOTER - QUBUS

De voorziene keukens worden, geheel naar de zin van de koper, op maat gemaakt. Indien gewenst in samenspraak met een interieurarchitect. De keukens zijn ergonomisch, van technische topkwaliteit en esthetisch hoogstaand.
 

 

Sanitair

Projectsite Residentie Den Teerling - Sax

Voor de badkamers en douchecellen verkiezen we sterk materiaal, waardoor functionaliteit, veiligheid en mooie vormgeving in één komt.

 

 

Teletask Domotica

Projectsite Residentie Den Teerling - Casentis

Als alle systemen (vb. toegangscontrole, verlichting, verwarming, verluchting) met elkaar communiceren wint u niet enkel aan comfort, uw appartement wordt er ook veiliger en energiezuiniger door. Het systeem is eenvoudig te bedienen, de elektricien geeft u een degelijke uitleg en de nodige nazorg.

 

Akoestiek

 

Voor een optimale akoestiek volgen we de adviezen op van een akoestisch ingenieur. Een niet te onderschatten element bij de aankoop van een appartement. 

We hebben speciale aandacht voor

  • Luchtgeluidsisolatie tussen eenheden
  • Contactgeluidsisolatie tussen eenheden, verticaal en lateraal
  • Niveau van installatielawaai (ventilatie, sanitair en liften)

 

Klantenbegeleiding

Onze professionele klantenbegeleidster bij Vandenbussche zal voor u, als klant, het eerste aanspreekpunt zijn. Zij zal u begeleiden en adviseren bij het ontwerp van de inrichting en de keuze van materialen. U kan bij haar terecht voor de eerste vragen, twee geplande werfbezoeken en na realisatie het volledig as-built dossier.

 

 

Locatie

Residentie Den Teerling is gelegen op de hoek van de Stationsstraat en de Boomgaardstraat in het centrum van Aalter. 

Gelegen in Oost-Vlaanderen, maar vlak op de grens met West-Vlaanderen ligt Aalter op een toplocatie op 2 km van de oprit naar de E40. Ook om te reizen via het openbaar vervoer heeft Aalter zijn troeven. U bevindt zich op 850 meter van het intercity station. Op wandelafstand vindt u de Markt met bloeiende horeca, een supermarkt, bloemenwinkel, boekhandel, bankkantoor, diverse kledingzaken... en zo geniet u mee van de levendige gemeente.

Contact

Interesse? Neem contact op voor meer informatie.

Uw contactpersoon: Griet Vandermeersch
gsm: 0495 90 08 95
mail: griet.vandermeersch@vandenbusschebouw.be

 

Of vervolledig onderstaand contactformulier, dan nemen wij contact op.

 

 

Hoe heeft u het project Residentie Den Teerling in Aalter gevonden?
Akkoord

Hierbij gaat u akkoord dat we u mogen contacteren met informatie over het project Residentie Den Teerling Aalter. Dit doen we maximaal één keer per maand. 
 

17 + 1 =
Los deze simpele rekensom op. B.v. 1 + 3, vul hier 4 in