Projectleider / Architect Design & Build

Projectleider / Architect Design & Build

Als Projectleider D&B start je met een klantvraag en vertaal je die in bouwkundige oplossingen. Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project met als doel het verwerven van de projectuitvoering.
Vandenbussche biedt vanuit de studiedienst een ideale formule aan in de vorm van Design & Build om een bouwdossier van in het begin te begeleiden.
 
Als Projectleider D&B ga je op zoek naar de meest efficiënte, kwalitatieve en winstgevende oplossing voor een bouwproject, steeds in overleg met de klant en andere stakeholders.
Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project. Daarna bespreek en verdedig je, samen met de directeur studiedienst, jouw dossier, met als kers op de taart: het verwerven van de projectuitvoering!
 

Wat verwachten wij van jou? 

 • Een stevige basis kennis en ervaring. Je bent bouwkundig ingenieur of architect en hebt min. vijf jaar relevante ervaring (als calculator, ontwerper of in uitvoering). Kennis van de programma’s Revit en/of Solibri is een pluspunt, of je bent bereid dit aan te leren.

 • Je hebt oog voor detail en bent vlot met cijfers. Je zorgt voor een sluitend dossier: je analyseert en vervolledigt het PVE en/of commercieel lastenboek, coördineert de studies stabiliteit, technieken, EPB en akoestiek, maakt meetstaten op, verzorgt de nodige vergunningen, maakt een prijscalculatie, …

 • Je bent een ondernemende teamplayer. Je begrijpt de noden van de klant en vertaalt deze proactief in bouwkundige oplossingen. Je bent een trekker in het uitwerken van varianten in Design&Build formule. Als schakel tussen de verschillende stakeholders werk je nauw samen met de andere teamleden, zowel interne (studie- en calculatiedienst, aankoop, uitvoering, …) als externe experts (architecten, studiebureaus, klant, …).

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Uitdagende bouwprojecten tot en met klasse 8 zowel voor de openbare als private markt.

 • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. We hebben heel wat expertise in huis waar je steeds op kan rekenen: onze calculatiedienst, ingenieurs technieken, stabiliteit, projectleiders, … Kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving, in het vlot bereikbare Aalter, met de mogelijkheid tot gedeeltelijk telewerken. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, …

 

Interesse in de vacature Projectleider Design & Build? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?