Contactpersoon

Phebe Willem

Voor meer informatie contacteer
Phebe Willem
+32 (0)9 325 75 47
phebe.willem@vandenbusschebouw.be

Vandenbussche biedt vanuit de studiedienst een ideale formule in de vorm van Design & Build om een bouwdossier van in het begin te begeleiden.
 
Als Projectleider D&B ga je op zoek naar de meest efficiënte, kwalitatieve en winstgevende oplossing voor een bouwproject, steeds in overleg met de klant en andere stakeholders.
Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project. Daarna bespreek en verdedig je, samen met de directeur studiedienst, jouw dossier, met als kers op de taart: het verwerven van de projectuitvoering!
 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Een stevige basis kennis en ervaring. Je bent bouwkundig ingenieur of architect en hebt min. vijf jaar relevante ervaring (als calculator, ontwerper of in uitvoering). Kennis van de programma’s Revit en/of Solibri is een pluspunt, of je bent bereid dit aan te leren.

  • Je hebt oog voor detail en bent vlot met cijfers. Je zorgt voor een sluitend dossier: je analyseert en vervolledigt het PVE en/of commercieel lastenboek, coördineert de studies stabiliteit, technieken, EPB en akoestiek, maakt meetstaten op, verzorgt de nodige vergunningen, maakt een prijscalculatie, …

  • Je bent een ondernemende teamplayer. Je begrijpt de noden van de klant en vertaalt deze proactief in bouwkundige oplossingen. Je bent een trekker in het uitwerken van varianten in Design&Build formule. Als schakel tussen de verschillende stakeholders werk je nauw samen met de andere teamleden, zowel interne (studie- en calculatiedienst, aankoop, uitvoering, …) als externe experts (architecten, studiebureaus, klant, …).

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Uitdagende bouwprojecten tot en met klasse 8 zowel voor de openbare als private markt.

  • Een 200-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. We hebben heel wat expertise in huis waar je steeds op kan rekenen: onze calculatiedienst, ingenieurs technieken, stabiliteit, projectleiders, … Kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving, in het vlot bereikbare Aalter, met de mogelijkheid tot gedeeltelijk telewerken. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, …

 

Interesse in de vacature Projectleider Design & Build? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.