Corabo, deel van Bouwgroep Vandenbussche uit Aalter, ontwikkelt en realiseert vastgoedprojecten in eigen beheer. We streven steeds naar inspirerend en duurzaam vastgoed, waar kwaliteit van leven centraal staat.
 
Als Projectontwikkelaar bij Corabo start je met een dossierstudie: je tekent een eerste model (bij voorkeur in Revit) en voert haalbaarheidsstudies uit. Je bent als gedelegeerd bouwheer de schakel tussen alle partijen (architect, studiebureaus, overheden, …) en je werkt nauw samen met de studiedienst van Vandenbussche. Eenmaal het project in uitvoering gaat, volg je de voortgang nauwgezet op.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een kritische, analytische Je werkt schattingen en haalbaarheidsstudies uit, met de nadruk op vastgoedrekenen, en bewaakt de financiële en inhoudelijke doelstellingen van jouw dossier. Je bent vlot met cijfers en zeer goed in Excel.

  • Een goede basis kennis en ervaring om als gedelegeerd bouwheer op te treden. Je bent bouwkundig ingenieur of architect en hebt min. vijf jaar relevante ervaring (als ontwikkelaar, ontwerper of in uitvoering). Uiteraard heb je een passie voor vastgoed en projectontwikkeling!

  • Coördinatievaardigheden en overtuigingskracht. Je leidt de samenwerking tussen alle stakeholders in goede banen en communiceert op een assertieve, respectvolle manier.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Uitdagende projecten die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid in Oost- en West-Vlaanderen.

  • Een familiaal team met passie voor vastgoed. Corabo is een klein maar krachtig team, daarnaast kan je steeds beroep doen op de expertise binnen de volledige Bouwgroep!

  • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, dankzij diverse opleidingsmogelijkheden.

  • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving, in het vlot bereikbare Aalter, met de mogelijkheid tot gedeeltelijk telewerken. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, …

 

Interesse in de vacature Projectontwikkelaar? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van HR op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.