Recruiter / HR Officer

Recruiter / HR Officer

Jouw enthousiasme en oprechte interesse in mensen + ons bouwbedrijf vol ambitie, innovatie, vertrouwen = de perfecte match! Kom ons gedreven Human Capital team versterken en help mee onze bouwfamilie verder uit te bouwen.
Maak kennis met Bouwgroep Vandenbussche: een ambitieuze bouwfamilie uit Aalter. Ons team staat elke dag paraat om verschillende bouwprojecten tot een goed einde te brengen. En dit zullen we steeds doen, met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Om onze ambities te blijven dragen, zoeken we nieuwe collega's. Daarom kan het team van Human Capital jouw hulp als gedreven recruiter gebruiken!

Wat verwachten wij van jou?

 • Rekruteren is je passie! Je kent je weg in alle kanalen en tools om de juiste kandidaten te benaderen, of je hebt veel goesting om hierin je weg te vinden. Je kan als geen ander mensen enthousiasmeren en bouwt en onderhoudt een breed netwerk (scholen en opleidingsinstellingen, rekruteringspartners, …).

 • Je herkent jezelf in onze waarden en zoekt deze bij een kandidaat. Los van technische capaciteiten hecht je veel belang aan een persoonlijke fit tussen organisatie en kandidaat. Onze collega's vinken volgende eigenschappen aan: ondernemend, verantwoordelijk, enthousiast en respectvol.

 • Flexibiliteit, zowel inhoudelijk als qua werkuren. Rekruteren betekent immers ook af en toe buiten de klassieke kantooruren kandidaten ontvangen. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s van Human Capital in allerlei HR-gerelateerde projecten.

Wat mag jij van ons verwachten? 

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de bouwgroep, en in het bijzonder je 4 rechtstreekse collega's van het Human Capital team. Je staat er dus niet alleen voor en kan steeds overleggen met je collega's, maar je krijgt voldoende vrijheid om een eigen invulling aan de job te geven. 

 • Een enthousiast en gedreven team, topsfeer op de werkvloer. Dit maakt jouw job om kandidaten te overtuigen al iets gemakkelijker ;-)

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen op voltijdse basis, anciënniteitsdagen, …

Interesse in de vacature Recruiter / HR Officer? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?