Tekenaar - BIM Modelleur CLT

Tekenaar - BIM Modelleur CLT

Ons zusterbedrijf Qubus specialiseert zich in interieurprojecten en houtbouw zoals CLT. Voor dit gepassioneerd team zijn we op zoek naar een Tekenaar - BIM Modelleur met een voorliefde voor houtbouw.

Door de sterke groei van Qubus, dé specialist in Hout, Bouw & Interieur, wensen we ons team uit te breiden met een Tekenaar – BIM Modelleur in onze afdeling Houtbouw.
Correct uittekenen en 3D modelleren zijn essentieel in een hedendaags en performant bouwproces. Je bent een belangrijke schakel tussen ontwerper, studiebureau, productie en de projectleider uitvoering.


Jouw takenpakket:

 • De ontwerpen van architecten, bouwheren en -partners modelleer jij in Revit naar 3D CLT-constructies. Via BIM wordt alle informatie van alle partners samengebracht en afgetoetst d.m.v. clash detection.
 • Jouw plannen zijn niet alleen de basis voor een correcte prijszetting maar worden ook gebruikt voor het aansturen van de productie met CNC-machines en dienen als plaatsingshandleiding voor de monteurs.
 • Je ondersteunt de projectleiders met het uittekenen van werf-gebonden technische details en staat in voor het aanpassen en up-to-date houden van de plannen tijdens de uitvoering van het project.
 • Je bent steeds op zoek naar optimalisatie van materiaalgebruik, processen en technieken met oog op een maximaal rendement en beperken van de foutenlast.
 • Je rapporteert aan het afdelingshoofd Houtbouw.

 

Jouw profiel:

 • Je genoot een hogere opleiding (bouwkunde, (toegepaste) architectuur, houttechnologie, bouwkundig tekenen) en hebt een voorliefde voor houtbouw, ecologie en vooruitstrevende bouwtechnieken.
 • Planlezen heeft voor jou geen geheimen, je hebt een goed ruimtelijk inzicht en basiskennis van stabiliteit.
 • Uiteraard kan je goed werken met Revit en Autocad.
 • Je werkt zeer nauwkeurig, systematisch en geordend.

 

Ons aanbod:

 • Een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering.
 • Je maakt deel uit van het sterke groeiverhaal van Qubus en bouwt mee aan uitdagende en variërende houtbouwprojecten t.e.m. klasse 5.
 • In ons nieuw kantoor te Aalter werk je in een vlot bereikbare, state-of-the-art werkomgeving.
 • Interne en externe opleidingen mogelijk via de Vandenbussche Academy.

 

Interesse in de job Tekenaar - BIM Modelleur CLT?

Neem contact op met Phebe van HR voor meer informatie (0472 78 23 40 - vacatures@qubus.be).
 
 
Qubus NV maakt deel uit van Bouwgroep Vandenbussche: https://www.vandenbusschegroep.be/

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?