Werfbediende

Werfbediende

Ben jij een administratieve duizendpoot die wilt werken in een unieke setting? Dan is dit jouw kans en word werfbediende op onze bouwwerven!
Als werfbediende kom je midden in de actie terecht: op onze werven. Daar realiseren we uitdagende projecten zoals scholen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, woonzorgcentra, … Je collega’s van het projectteam zorgen voor het bouwen, jij ondersteunt hen door administratieve taken voor je rekening te nemen. Zo verzorg je de nodige RSZ-aangiftes en CheckIn@Work, verwerk je receptiebonnen, controleer je facturen, maak je technische fiches op, assisteer je bij de LEAN-planning, …
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je voelt je goed in een ondersteunende rol en wordt gelukkig van anderen te helpen. Je werkt steeds servicegericht en probleemoplossend.

 • Variatie en afwisseling geven jou een boost! Variatie op vlak van locatie, want je werkt afwisselend op verschillende werven. Maar ook variatie op vlak van taken. Je bent een stressbestendige multi-tasker, en kan prioriteiten stellen wanneer er veel op je afkomt.

 • Je bent een administratief talent. Je werkt gestructureerd en zeer nauwkeurig. Je bent goed vertrouwd met het Office-pakket en leert snel nieuwe programma’s en procedures aan.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 • Uitdagende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Je werkt op de werf in een goed uitgeruste werfkeet met modern kantoormateriaal.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in . Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, 32 vakantiedagen op voltijdse basis, anciënniteitsdagen, …

 

Interesse in de vacature Werfbediende? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?