Werkvoorbereider / Assistent Projectleider

Werkvoorbereider / Assistent Projectleider

Klaar om mee te bouwen aan uitdagende bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen maar doe je dit liefst achter de schermen? Onze bouwteams verwelkomen je graag! In deze functie ondersteun je het bouwteam in het administratieve luik gedurende het volledige bouwproces .

Achter onze projecten in uitvoering staat een volledig team én een uitgebreide administratie. Van meetstaten controleren tot technische fiches aanmaken, van budgetopvolging tot verrekeningen, … Alles wordt nauwkeurig geregistreerd en beheerd door ons projectteam. Als werkvoorbereider ondersteun je dit team in het administratieve luik van het bouwen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een gezonde interesse in het bouwtechnische aspect. Bij voorkeur heb je een bouwkundige opleiding genoten en/of relevante ervaring opgedaan. Je leest en interpreteert een bouwdossier (lastenboek, meetstaten en plannen) correct en verzorgt de werkvoorbereiding (plannen controleren en aanpassen, technische fiches opmaken, receptiebonnen verwerken, vorderingsstaten controleren, …).

 • Je verwerkt informatie op een efficiënte en gestructureerde wijze doorheen het bouwproces. Administratief werk schrikt je niet af, integendeel, je bent net sterk in het verwerken en bijhouden van projectgegevens. Zo is het bouwdossier steeds ordelijk en up-to-date en beschikken alle betrokken partijen over de nodige informatie.

 • Dankzij je digitale skills gaat je werk des te vlotter. Net zoals ons zet je in op digitalisatie en verloopt computerwerk probleemloos. Je leert snel nieuwe programma’s en procedures aan.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een 180-tal enthousiaste collega’s die klaar staan om jou te verwelkomen in de Vandenbussche familie. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter.

 • Uitdagende bouwprojecten in Oost- en West- Vlaanderen. Met ons hoofdkantoor te Aalter als uitvalsbasis werk je mee aan onze projecten. Zowel op kantoor als op de werf wacht er een goed uitgeruste bureau op jou.

 • Een aantrekkelijk all-in pakket. Je komt terecht in een aangename en moderne werkomgeving met een gezonde work-life balans. Uiteraard belonen we jouw werk met een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

 • De ruimte en vrijheid om jezelf te ontplooien. Wij hebben vertrouwen in jou en moedigen het ondernemen in jou aan! Ontwikkeling staat centraal, zowel aan de hand van opleidingen in de Vandenbussche Academy als via doorgroeimogelijkheden.

 

Interesse in de vacature Werkvoorbereider? Solliciteer dan vandaag nog door ons jouw cv te bezorgen.

Voor meer informatie, neem contact op met Phebe van Human Capital op het nummer 09 325 75 47 of via mail phebe.willem@vandenbusschebouw.be.

Bij Vandenbussche krijg je meer!

Bij Vandenbussche krijg je meer
 • Meer familie

  Een zalige werksfeer

  Je komt terecht in een familiebedrijf waar zo’n 200 collega’s klaarstaan om jou te verwelkomen. Samenwerken, kennisdelen en leren van elkaar: samen bouwen we beter. Een Vandenbussche-weekend, teambuilding, barbecue of afterwork drink zorgt voor meer sfeer, meer familie, meer mooie herinneringen.

 • Meer kwaliteit en veiligheid

  Veilig aan de slag met de nieuwste materialen

  We leven alle veiligheidsnormen na en zorgen voor een veilige uitrusting en een modern, goed onderhouden materiaal- en machinepark. Onze expertise en ervaring zorgen voor een comfortabele en veilige werkomgeving.

 • Meer loon en voldoening

  Een aantrekkelijk all-in pakket

  We vullen het marktconform loon aan met aantrekkelijke voordelen naargelang je functies. Denk maar aan flexibele werkuren, ecocheques, een verzekerings-pakket, fietsleasing, anciënniteitsverlofdagen, bonus, mogelijkheid tot thuiswerk, ...

 • Meer innovatie

  Samen werken aan de toekomst

  Je werkt met nieuwe, toekomstgerichte software zoals BIM en VR. Die zorgt ervoor dat we blijven innoveren en onszelf blijven uitdagen om op de meest efficiënte manier te bouwen en verbouwen.

 • Meer opleiding en ondersteuning

  De kans en ruimte om jezelf te ontplooien

  Bij ons krijg je de vrijheid om te ondernemen. Ontwikkeling staat centraal, zowel individueel als collectief. Vandenbussche Academy biedt de ondersteuning om opleidingen te volgen en door te groeien.

Enkele (toekomstige) collega's aan het woord

Dragomir - bouwvakker
Jonge starters met weinig ervaring krijgen bij Vandenbussche heel wat kansen. Met toffe ploegleiders, een degelijke planning en goed onderhouden machines zit je hier op de best mogelijke plaats.

Dragomir - bouwvakker

Karen - werfleider
Als jonge starter of schoolverlater krijg je bij Vandenbussche de nodige ondersteuning. Heb je een vraag? Dan kan je die meteen aan de juiste persoon stellen en krijg je de oplossing die je zoekt.

Karen - werfleider

Kurt - meestergast
Bij Vandenbussche draait het om meer dan werken alleen. We worden geapprecieerd en beloond voor ons werk met een afterwork drink, een hamburgerbak, een feestje, een kleine attentie, … Op die manier leer je iedereen ook kennen en vormen we een echt familiebedrijf.

Kurt - meestergast

Meer weten over ons?