Certificaten - ESF
EUROPEES SOCIAAL FONDS 

Vandenbussche maakt met steun van het Europees Sociaal Fonds werk van opleidingen voor haar medewerkers om telewerk duurzaam te verankeren in de organisatie. Vandenbussche ontvangt voor het project ‘Vandenbussche blijft inzetten op professioneel telewerk’ 28.494 EUR van het Europees Sociaal Fonds en draagt zelf 28.494 EUR bij. 

Certificaten - VCA
VCA** CERTIFICAAT

Dit certificaat toont niet alleen aan dat Vandenbussche voldoet aan alle wettelijke eisen inzake veiligheid, gezondheid en milieu, het onderlijnt ook onze zorg voor het welzijn van onze medewerkers, klanten en derden (voorkoming van persoonlijke letsels), voor ons materieel en dat van onze klanten en derden (voorkomen van schade).

ISO9001 Certificaat
ISO 9001 CERTIFICAAT

Dat Vandenbussche NV in staat is om te voldoen aan de eisen van de klanten en het zorgeloos realiseren van hoogkwalitatieve totaalprojecten en ontwikkelingsprojecten wordt aangetoond doordat het intern kwaliteitsbeheersysteem erkend is conform ISO 9001.

ISO14001 Certificaat
ISO 14001 CERTIFICAAT

Vandenbussche heeft in de loop der jaren een milieumanagementsysteem opgebouwd en ontwikkeld dat voldoet aan de voorwaarden van de ISO 14001-norm.

20230614 Charter duurzaam ondernemen_logo
DUURZAAM ONDERNEMEN

Vandenbussche NV engageert zich om, behalve het voldoen aan de vigerende milieuwetgeving, ook een duurzaam beleid te voeren door deel te nemen aan het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen. De duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties vormen hiervoor het universeel kader.

Elementair in de groei van onze ondernemen is het streven naar een zo optimaal mogelijke duurzaamheidsgarantie voor de klant. Zo werkten we reeds een verschillende keren met succes mee aan projecten waarbij de bouwheer het Breeam-certificaat wenst te behalen.

20200515 Best Managed Companies Logo
BEST MANAGED COMPANIES

Vandenbussche NV is door een onafhankelijke jury ook in 2022 opnieuw erkend als Best Managed Company vanwege haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, inzet en financiële prestaties. Het Best Managed Companies-programma ondersteunt veerkrachtig ondernemerschap en duurzame groei.