Vandenbussche als solide onderneming

Vandenbussche heeft het DNA van een familiale onderneming met de ambitie van een grote speler met een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke langetermijnvisie. Dat betekent dat we elke dag opnieuw werken aan onze toekomst op een eigentijdse en verantwoordelijke manier. En dat in een transparante structuur waar interne communicatie centraal staat. Zo blijven onze verschillende afdelingen optimaal op elkaar afgestemd en verlenen we onze klanten de service die ze verdienen. 

Om uw bouwproject te realiseren, denkt Vandenbussche met u mee van studie tot oplevering. Wij trekken uw plan.

20230117 Familie Vandenbussche en CEO Kristof Defruyt

Onze Missie

Als ervaren, betrouwbare en ambitieuze bouwonderneming ontzorgen wij onze klanten en bouwpartners ten volle in het duurzaam realiseren van kwalitatieve, grote bouw- en renovatieprojecten van alle types van gebouwen.

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Wij appreciëren hun inzet, kennis en ondernemende aanpak.

Als verantwoordelijk, winstgevend en goed gestructureerd familiaal bouwbedrijf, bieden wij een aangenaam bedrijfsklimaat en een gewaarborgde lange termijn continuïteit.