Vandenbussche als solide onderneming

Vandenbussche heeft het DNA van een familiale onderneming met de ambitie van een grote speler met een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke langetermijnvisie. Dat betekent dat we elke dag opnieuw werken aan onze toekomst op een eigentijdse en verantwoordelijke manier. En dat in een transparante structuur waar interne communicatie centraal staat. Zo blijven onze verschillende afdelingen optimaal op elkaar afgestemd en verlenen we onze klanten de service die ze verdienen. 

Om uw bouwproject te realiseren, denkt Vandenbussche met u mee van studie tot oplevering. Wij trekken uw plan.

Onze missie - Noël

Onze Missie

Als ervaren en betrouwbaar algemeen bouwbedrijf begeleiden wij onze klanten en bouwpartners in het samen zorgeloos realiseren van hoogkwalitatieve bouw- en renovatieprojecten van onder meer publieke gebouwen.

Als professionele, toonaangevende werkgever in de bouwsector creëren wij een boeiende, aangename en veilige werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontplooien. Bij Vandenbussche NV appreciëren wij ten volle de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze medewerkers.

Als stabiel, verantwoordelijk, winstgevend en goed gestructureerd bouwbedrijf, bieden wij  een aangenaam bedrijfsklimaat en een gewaarborgde lange termijn continuïteit.