WIJ TREKKEN UW PLAN

Erkende klasse 8 aannemer voor uw bouw- en renovatieprojecten

Investeren in het zoeken naar de juiste bouwoplossing vergt vaak veel tijd en inspanning.

Als ervaren en algemeen bouwbedrijf nemen we bij Vandenbussche ruim de tijd om uw bouwdossier te bestuderen en zo opnieuw tijd voor u vrij te maken.
Samen begeleiden we onze klanten en bouwpartners in het zorgeloos realiseren van hun bouwprojecten.

CO-ENGINEERING: VAN STUDIES TOT OPLEVERING

Onze werkwijze - bouwteam

Bouwteam

Het uitvoeren van een marktonderzoek, het opstellen van een financieel en juridisch dossier, het zoeken naar een geschikte architect…

Vandenbussche is uw partner om uw bouwdossier van bij het begin te begeleiden. In overleg gaan we op zoek naar de beste, meest efficiënte, kwalitatieve en winstgevende oplossing voor uw bouwproject.

Onze werkwijze - Uitvoeringsdossier

Uitvoeringsdossier

Als aannemer meedenken met het bouwteam in het voortraject resulteert in een vlotte uitvoering van de bouwwerken en beïnvloedt de planning steeds positief.

We zorgen samen dat uw gebouw zo vlot en zorgeloos mogelijk kan gerealiseerd worden.

Onze werkwijze - Uitvoering

Uitvoering

Ondanks de grote capaciteit en de draagkracht, blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en de attitude van een familiale onderneming. De focus ligt bewust op klasse 6 tot 8 projecten, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Zo garanderen wij een kwalitatieve aanpak en totaaloplossing.

Uw bouwzorgen uit handen nemen is ons doel, zodat u zich verder kan focussen op uw business.

Onze werkwijze - Klantenbegeleiding

Begeleiding van de eindklant

Van zodra het project in uitvoering gaat, biedt Vandenbussche ook klantenbegeleiding aan. De klantenbegeleider bij Vandenbussche fungeert als eerste aanspreekpunt van de eindklant na de aankoop van een pand. Door de eindklant te begeleiden en adviseren bij het ontwerp van de inrichting en de keuze van de materialen, nemen we, indien gewenst, een taak over van u als bouwheer. Daarbij bewaken we de planning voor het tijdig doorgeven van de keuzes, kunnen plannen aangepast worden en kan technische informatie aan de eindklant doorgegeven worden. 

Onze werkwijze - Oplevering Nazorg

Nazorg

Het serviceteam Akko streeft op langere termijn naar algemene tevredenheid. Concreet betekent dit dat we ook na oplevering en ingebruikname instaan voor ontzorging. En dat voor onderhoud, aanpassingswerken en herstellingen.

Met een plan op maat of op verzoek assisteert het Vandenbussche serviceteam de bouwheer in het waardebehoud van zijn investering. Ook in het oplossen van kleine problemen zijn we groot georganiseerd.

Meer weten?

Contacteer ons