WIJ TREKKEN UW PLAN

Erkende klasse 8 aannemer voor uw bouw- en renovatieprojecten

Investeren in het zoeken naar de juiste bouwoplossing vergt vaak veel tijd en inspanning.

Als ervaren, betrouwbare en ambitieuze bouwonderneming ontzorgen wij onze klanten en bouwpartners ten volle in het duurzaam realiseren van kwalitatieve, grote bouw- en renovatieprojecten.

Bij Vandenbussche nemen we ruim de tijd om uw bouwdossier te bestuderen en zo opnieuw tijd voor u vrij te maken. 

CO-ENGINEERING: VAN STUDIES TOT OPLEVERING

Onze Werkwijze_Bouwteam

Bouwteam

Het uitvoeren van een marktonderzoek, het mee helpen opstellen van een programma van eisen, het opstellen van een financieel en juridisch dossier, het zoeken naar een geschikte architect…

Vandenbussche is uw partner om uw bouwdossier van bij het begin te begeleiden. In overleg gaan we op zoek naar de beste, meest efficiënte, kwalitatieve en winstgevende oplossing voor uw bouwproject.

Engineering & Build  DBFM

 
Onze Werkwijze_BIM_

Uitvoeringsdossier

Als aannemer meedenken met het bouwteam in het voortraject resulteert in een vlotte uitvoering van de bouwwerken en beïnvloedt de planning steeds positief.

We zorgen samen dat uw gebouw zo vlot en zorgeloos mogelijk kan gerealiseerd worden.

De Engineering & Build projecten worden in de Vandenbussche studiedienst volledig uitgewerkt in BIM LOD200. Zo slagen we er in om optimaal voorbereid de werken te starten. 

Onze werkwijze - Uitvoering - Karen en Kris

Uitvoering

Ondanks de grote capaciteit en de draagkracht, blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en de attitude van een familiale onderneming. De focus ligt bewust op klasse 6 tot 8 projecten, ten westen van de as Antwerpen - Brussel. Zo garanderen wij een kwalitatieve aanpak en totaaloplossing.

Uw bouwzorgen uit handen nemen is ons doel, zodat u zich verder kan focussen op uw business.

In de uitvoeringsfase wordt het studiemodel in BIM LOD 200 verder opgewerkt tot een uitvoeringsmodel LOD350 waarmee het ganse bouwteam aan de slag gaat. Via dit model wordt samengewerkt inzake communicatie, clashdetectie, budgetcontrole e.d.m.

BIM   LEAN

 
Onze werkwijze_klantenbegeleiding

Begeleiding van de eindklant

Van zodra het project in uitvoering gaat, biedt Vandenbussche ook klantenbegeleiding aan. De klantenbegeleider bij Vandenbussche fungeert als eerste aanspreekpunt van de eindklant na de aankoop van een pand. Door de eindklant te begeleiden en adviseren bij het ontwerp van de inrichting en de keuze van de materialen, nemen we, indien gewenst, een taak over van u als bouwheer. Daarbij bewaken we de planning voor het tijdig doorgeven van de keuzes, kunnen plannen aangepast worden en kan technische informatie aan de eindklant doorgegeven worden. De klantenbegeleider zal de eindklant begeleiden tot en met de voorlopige oplevering. 

 
Onze Werkwijze_test_Akko

Nazorg

De afdeling Vandenbussche Services streeft op langere termijn naar algemene tevredenheid. Concreet betekent dit dat we ook na oplevering en ingebruikname instaan voor ontzorging. En dat voor aanpassingswerken en herstellingen. Het as-built model in BIM wordt na de oplevering afgeleverd en verder gebruikt voor de maintenance tijdens de verdere levensduur van de gebouwen.

Met een plan op maat of op verzoek assisteert het Vandenbussche serviceteam de bouwheer in het waardebehoud van zijn investering. Ook in het oplossen van kleine problemen zijn we groot georganiseerd.