Kom je graag meer te weten over Bouwgroep Vandenbussche en onze opportuniteiten? 

Do you speak English? So do we, please don’t hesitate to contact us.
Parlez-vous français? Nous aussi, alorn n’hésitez pas à nous contacter.

Wij hechten veel belang aan flexibiliteit en een gezonde work-life balance. Zo zijn er bijvoorbeeld meer opties dan enkel de klassieke voltijdse arbeidsovereenkomst.

Heb je hieromtrent vragen? Neem dan zeker contact op en we zoeken graag samen naar de ideale samenwerking.

 

Laat hier je naam en nummer na en wij bellen u spoedig op!

Ontdek onze vacatures

Filter op:
Gezocht: passie voor technologie en ICT! Als IT Support sta je in voor een brede waaier aan taken, gaande van IT infrastructuur en hardware tot software, applicaties en intranet.
Als karweiman heb je ongetwijfeld een functie vol afwisseling. Met jouw technisch en bouwkundig inzicht zet je je in voor allerlei onderhoudswerken, herstellingen en afwerkingspunten.
Een job vol afwisseling en actie! Als werfleider neem je de leiding van de werf op van voorbereiding tot en met oplevering. Samen met het projectteam ga je technische uitdagingen aan, plan en coördineer je de uitvoering van de werken en controleer je de kwaliteit en veiligheid op de werf.
Beheer als eindverantwoordelijke boeiende en innoverende bouwprojecten van start tot einde met als doel: een kwalitatieve uitvoering binnen vooropgesteld budget en termijn. Dit doe je niet alleen, je kan rekenen op een werfleider voor de dagelijkse sturing op de werf, een aankoper, interne experts op vlak van BIM, technieken, stabiliteit, ... en heel wat externe partners.
Toffe collega's, goed onderhouden en modern materieel, veilige werkomgeving, passie voor de bouw, ... Check! Kom ontdekken wat we voor jou in petto hebben en word onze nieuwe collega bouwvakker.
Klaar om mee te bouwen aan uitdagende bouwprojecten in Oost- en West-Vlaanderen maar doe je dit liefst achter de schermen? Onze bouwteams verwelkomen je graag! In deze functie ondersteun je het bouwteam in het administratieve luik gedurende het volledige bouwproces .
Samen met de collega's van je ploeg voer je ruwbouwwerken uit op één van onze werven in Oost- en West-Vlaanderen. Dankzij jouw ervaring voer je vlot het bekistingswerk op een veilige manier uit.
Kom ons BIM-team vervoegen en werk mee aan uitdagende bouwprojecten! Als BIM modelleur bouw je het BIM-model op, verwerk je wijzigingen en zorg je ervoor dat het BIM-model steeds up-to-date is.
Verdiep je in aanbestedingsdossiers, zowel voor de openbare als de private markt en maak een concrete kostprijsraming en planning op. Met één doel: het dossier verwerven!
Ben je een geboren onderhandelaar met een passie voor de bouw? Ideaal! Ga op zoek naar voordelige en sluitende contracten en bouw zo mee aan rendabele projecten.
Heeft een bouwwerf geen geheimen meer voor jou, heb je ervaring in ruwbouwwerken en kan je goed plannen lezen? Dan ben je klaar om als ploegbaas een vaste ploeg te motiveren en aan te sturen!
Als Projectleider D&B start je met een klantvraag en vertaal je die in bouwkundige oplossingen. Je staat in voor de volledige studie en prijszetting van het toegewezen project met als doel het verwerven van de projectuitvoering.

Werken bij Vandenbussche, dat is:

 

…MET ENTHOUSIASME…

Ons gedreven team gaat er steeds voor de volle 100% tegenaan! En ja, dat mag gevierd worden! Ons feestcomité zorgt ervoor dat we geregeld enthousiasme kunnen bijtanken… 

 

…ONDERNEMEN…

Onze expertise gaat ver en wordt ten volle benut én gedeeld. Zo krijgt iedereen de kans om te groeien en te ondernemen.

 

…IN RESPECT EN VERTROUWEN…

Respect is de basis van hoe we met elkaar omgaan. We vertrekken vanuit vertrouwen en communiceren open en transparant. Zo creëren we samenwerkingen op lange termijn.

 

 

Herken jij je in onze waarden en is jouw nieuwsgierigheid gewekt?

JOBS NEW_HR_Anja en Phebe 2021

 

Anja en Phebe heten jou van harte welkom. 

 

Contact opnemen? Kennis maken?

📞 09 325 75 47

💻 Registreer via de vacatures op onze website.

 

 

Check Vandenbussche nu op Voka Openbedrijvendag Virtueel!

Volg Vandenbussche op sociale media: Facebook, LinkedIn en Instagram 

 

 

Sollicitatieprocedure

JOBS - Sollicitatieprocedure -

 

 

Meer info?

Werken bij Vandenbussche

 

 

Maak ook kennis met de andere leden van de Bouwgroep Vandenbussche

FOOTER - AKKO

Akko staat met een team van specialisten klaar voor het perfect onderhoud van gebouwen (zowel bouwkundige als technische installaties). Daarnaast begeleidt Akko klanten bij verbouwingen, uitbreidingen of zelfs volledige nieuwbouwprojecten. Dit van ruwbouw tot en met afwerking, al dan niet inclusief alle technieken.

Ontdek hier de vacatures bij Akko

FOOTER - QUBUS

Qubus is een hout-, bouw- & interieurbedrijf uit Aalter waar kwaliteit, maatwerk en authenticiteit centraal staan. Met hout als fundament, timmert Qubus verder aan een mooie toekomst.

Ontdek hier de vacatures bij Qubus.