Woonproject Hof van Gent

Gent

Voor Zabra Real Estate NV bouwt Vandenbussche een woonproject op een kwartiertje fietsen van hartje Gent. Het project Hof van Gent omvat 33 eengezinswoningen, gegroepeerd in 6 blokken, met daarnaast een meersgezinswoning met 22 appartementen en 7 sokkelwoningen, vlakbij de R4 en de Oudenaardsesteenweg naar het ontwerp van Bontinck Architecture and Engineering NV. De bewoonbare oppervlakte van de woningen gaat van 75 tot 185 m² en er is een aanbod van 1 tot 4 slaapkamers. Elke woning heeft een eigen tuin of terras en er is een gemeenschappelijke tuin voor alle Hof-van-Gentenaren.

Vanuit de Vandenbussche studiedienst werden een aantal zaken aan het dossier geoptimaliseerd.

Vandenbussche treedt in dit dossier op als aannemer-bouwheer en ontzorgt de klant volledig.

De werken aan de nieuwbouwsite starten met het plaatsen van een brug over de Leebeek vanuit de Smaragdstraat, om de werf goed te kunnen bereiken. Vervolgens worden de grondwerken aangevat.

Vandenbussche staat in voor de ruwbouw, afwerking en omgevingsaanleg.

De klantenbegeleider bij Vandenbussche staat tijdens de uitvoering in voor de begeleiding van de eindklant en fungeert als aanspreekpunt. Via een uniek digitaal klantenplatform kunnen zowel de kopers als de meewerkende partijen, zoals onderaannemers en het bouwteam, het project opvolgen. 

 

 
Beeld:
Zabra Real Estate
Bouwheer
Vandenbussche NV | Zabra Real Estate
Architect
Bontinck Architecture and Engineering NV
Klasse
Klasse 8